Kıvanç Tatlıtuğ ile Görüşme kıvanç tatlıtuğ en sevdiği yazan kıvanç tatlıtuğ, kimdir, hayatı, resimleri, röportajı, haberleri hakkında ayrıntılı bilgiler 1548659103 1548659103 kivanctatlitugileroportaj5c4ea9a4657a9kivanctatlitugileroportaj5c4ea9a4657a9 kivanctatlitugileroportaj5c4ea9a4657a9 Genç kızların sevgilisi yakışıklı manken, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bilinmeyenleri bu yazımızda bulabilirsiniz melekler Yakışıklılığı ve yeteneğiyle son dönemin en fazla beğenilen oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ Elle dergisine konuştu Son yılların en çok beğenilen oyuncularından birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, Mavi Jeans reklamında birlikte kamera karşısına geçtiği Brezilyalı model Guisela Rhein ile birlikte Elle dergisinin yeni sayısına konuştu İşte anlattıkları Sizinle çalışmış ya da tanışmış olan cümbür cemaat, çok mütevazı olduğunuzu söylüyor Sağ olsunlar Teşekkür ediyorum Bu illaki insan olmakla, fiziki şeylere önem verip vermemekle alakalı bir şey Benim içim hayatımda öncelikleri olan şeyler var: İnsanları hoşlanmak, hayatı hoşuna gitmek, insanlara saygı duymak, anlamaya çalışmak, kimseyi kırmamaya itina göstermek Sizi mutlu etmek kolay mı, zor mu? Fazla sevdiğim bir arkadaşımla konuştuğum süre benden mutlusu değil hemen da, içtiğim çayın tadını alabiliyorsam benden mutlusu değil ÇOK SIRADANIM Bunun farkında almak, fazla önemli Ademoğlu bir şeye sahip olur ama o ona katiyen yetmez Paran yoktur mesela Paraya sahip olursun, bu sefer daha fazlasını istersin, bir türlü yetinmezsin İşte o vakit o insan, içindeki reel mutluluğu kaybetmeye mahkumdur Çünkü yetinmeyi bilememek mutsuzluğu getirir Elindekilerle mutlu olabilmek çok manâlı Galiba halk aradaki ekrana karşın sizde bunları görüp o yüzden sizi çok seviyorlar Bugüne değin insanların karşısına hiç İşte bu Kıvanç'tır!diyebileceğim bir karakterle çıkmadım Karşılarına kendi karakterimle çıksam, insanların ağzı bir karış açık kalır Neden? Çünkü dışarıdan görünenle, o insanın karakterini inceleme etken mümkün yok Reel Kıvanç'ı yakın çevrem hariç kimse tanımıyor Peki, reel Kıvanç nasıl birisi? Size veya başkalarına göre büyük bir yıldız olan Kıvanç Tatlıtuğ, gerçekten anasının babasının çocuğu aynı zamanda bayağı yaşantısında Kıvanç; giymiş olduğu o gömleği çıkarıp çalıştığı yerde bırakan, evinde Doberman cinsi köpeğiyle yaşamış, pijamalarını giyip televizyonun karşısına geçen, arşivdeki sinema filmlerini izleyen, mümkün olduğu değin ailesiyle zaman geçiren, sevdiği arkadaşlarla buluşup sohbet etmeyi seven, olağan bir saatte uyuyan birisi id Bizim gibi bir insan Hatta doğaüstü banal bir insan Karşınızdaki insanı kolay çözer misiniz? Pek bir yeteneğiniz var mı? Hislerim kaslı Karşımdaki insanı anlayabiliyorum Galiba bunun yaşla da alakası yok Bir insanın gözüne baktığım zaman, bana geçen elektriği mükemmel çözümleme edebiliyorum Ben, benim içim ve kalbim nasılsa, karşıma çıkan insanların da öyle olması için dua ederek çıkıyorum evimden Bugüne kadar da hep iyi niyetli, güzel duygular içeren insanlarla karşılaştım