Kıvanç Tatlıtuğ ile Tatlı Sohbet bilinmeyenleri kıvanç tatlıtuğ hakkında bilinmeyenler kıvanç tatlıtuğ bilinmeyenleri bilinmeyenler tatlıtuğun bilinmeyenleri kivanc tatlitug Genç kızların yeni gözdeki kıvanç tatlıtuğ hakkında bilinmeyenler merak edilenler, yaşamı hayata dair samimi açıklamaları buradakivanctatlitugiletatlisohbetbilinmeyenleri5c4e6974e754falt Big Grin 1548642672 1548642672 kivanctatlitugiletatlisohbetbilinmeyenleri5c4e697525a0akivanctatlitugiletatlisohbetbilinmeyenleri5c4e697525a0a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkivanc23eylul&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'AŞKI MEMNU'DA KENDİNİ BELIRTEN KIVANÇ TATLITUĞ HAYATINA DAİR MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI Son dönemin popüler isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, basketbolcu olma hayalleri kurarken kendini setlerde bulmuş yakışıklı bir oyuncu Şu sıralar 'Aşkı Memnu'da kendini bildiren, üstelik bu dizide alışık sevecen salon erkeği kalıplarından sıyrılıp 'sinsi Behlül' olarak izleyici karşısına meydana çıkan Tatlıtuğ, hayatına dair merak edilenleri Flylife dergisine anlattı Hikayeniz nasıl başladı? 1983 yılında Adana'da doğdum, lakin 1997 senesinde İstanbul'a taşındık Ortaokulu Yenice Özel Devir Lisesi'nde okudum Aklım fikrim basketbolda olduğu için Fiskobirlik, Güney Sanayii, Tarsus Amerikan Kulübü'nde basketbol oynadım Liseyi ise İstanbul Kalamış Lisesi'nde okudum Sırası Gelmişken Beşiktaş takımında basket oynuyordum, oysa sakatlanınca tüm hayallerim suya düştü ve profesyonel basketbol hayatıma son verdim O dönemlerde yakın çevrem sürekli fiziğime iltifatlarda bulunuyor, model olmam için beni yönlendirmeye çalışıyordu Ta ki annenizin sürprizine kadar! Evet, böylece oldu Bir gün annem, Beylikdüzü'ndeki bir marketin camında 'Profesyonel mankenlerle çalışır mısınız?' ilanını görür görmez, benim yanına bulunan bir fotoğrafımı göndermiş Bildiri verilen şirketten beni aradıklarında şaşkına döndüm ama teklifi de kabul ettim İki sene bir ajansla çalıştıktan daha sonra 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında önce Türkiye, sonradan da dünya birincisi oldum Best Model seçildikten sonra bir dönem Fransa'da yaşadınız yok mi? Evet, Paris'teki Success Ajans'tan gelen teklifle bütün eşyalarımı toplayıp Paris'e yerleştim Burada mesleğimi 1,5 sene sürdürdüm Giderken daima Türkiye'den dizi teklifleri geliyordu 'Gümüş'teki Mehmet karakterini kendime fazla yakın buldum ve oynayabileceğimi düşündüm İyi fakat oynamışsınız, çünkü çok başarılı oldunuz Hem pek çok kadın hayran edindiniz Kadın deyince aklınıza ne geliyor peki? Annem Kadın annemdir yani Seksi bayan deyince aklınıza ne geliyor acaba? Makyaız, doğal, kendi güzelliğinin farkında olan, ama bağırmayan, 'Ben güzelim' diye ortalarda dolaşmayan, bildiği şeyleri fazla fazla göstermeyen, kılığıyla kıyafetiyle, davranışlarıyla 'Ben buradayım' diye lamba yakmayan kadınlar Sizinle birlikte olmaya can atacak bir sürü kadın vardır İsteseniz playboy olurdunuz Ama siz o kadar bir adam değilsiniz 25 yaşındasınız ve 6 yıldır aynı kadınla birliktesiniz Bunda bir acayiplik değil Ben heteroseksüel bir adamım ve tekeşliliği seçim ediyorum Hayatımda yüklenmek istediğim şeyler yok Gideyim gece çıkayım, daldan dala atlayayım; böyle dertlerim değil Herhangi bir şey ispatlama derdinde de değildim Hiç değişip havalara girdiniz mi? Havalara girmek benim yapımda yoktur Zaten hayatımda öyle bir şey değişmedi Eskiden yakın çevrem göre tanınıyordum, şu anda bu sayı azıcık daha fazlalaştı, hepsu bu Nerelerde eğleniyorsunuz? Alkol içmeyi, dans etmeyi sever misiniz? id Seviyorum tabii Ama yani magazin basınının zulaya yattığı mekanlar kesin E oraya gidiyorsan, haber elde etmek istiyorsundur Ben istemiyorum Daha mütevazı yerlere gidip, basınsız vakit geçirmeyi seviyorum Beyoğlu'nda bir sürü bar var böyle Dizilerde daima çok büyük aşklar yaşıyorsunuz Peki ya reel hayat? Tenler birbirine değmeden de aşk yaşanır mı? Manâlı olan dokunmadan da aşkı yaşamak ve büyütmek Kendimce tensel dokunma olmadan aşk yaşanır Lakin günümüzde böyle aşklar çok nadir yaşanır Ailenizle beaber mi yaşıyorsunuz? Evet Aslında evimiz sekiz bloklu bir site içinde Benim evim 6'ncı blokta, ailemin evi 8'inci blokta Her sabahtan annem gelip kahvaltımı hazırlıyor veya ben onlara gidiyorum Birbirimize 20 adımlık mesafedeyiz Ailem beni mükemmel motive ediyor Aile kavramı fazla önemli benim için Nerede oturuyorsunuz? Kartal'da Niçin Etiler değil de Kartal? Oralar fazla hareketli ve gecce yaşantısı, trafiği olan yerler Benim için sessizlik kayda değer Kent içinde kendimi huzurlu hissetmiyorum Yoğun çalıştığım için boş zamanlarımı evimde dinlenerek aşmak istiyorum Kartal'da oturduğum ev fazla sakin, huzurlu ve sessiz Büyük Kasaba dıştan olmaktan mutluyum Kendinizi üç kelimeyle anlatsanız Sakin, ağır, kontrollü Ama yeri geldiğinde deli olabilirim Çılgınlık namına ne yaparsınız peki? Şu an bilemiyorum fakat yaparım yani Nasıl mutlu olduğum önemlidir Nasıl mutlu oluyorsunuz? At binerek bundan başka gürültüsüz sakin yerler beni mutlu ediyor Fakat önceden böyle değildim Daha aktif ve sosyaldim Şu Anda 25 yaşındaki biri gibi davranıyorum