Kıvanç Tatlıtuğ Lübnanlı şarkıcı Rula Said'in klibinde oynadı lübnanlı hanımefendi şarkıcılar lübnanlı kadın şarkıcılar erkek rula said Lübnanlı yönetmen Fadi Haddad, Lübnanlı sanatkâr Rula Said'in klibinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un profesyonel olduğunu belirterek, sahneleri sadece birer kez çektiklerini söyledi Rula Said'in tabi olduğu şirketin yönetmeni Haddad, Gümüş dizisindeki Mehmet karakteriyle ön plana çıkan Tatlıtuğ'un oynadığı klibin büyük ilgi gördüğünü belirtti Said'in yeni şarkısı için yapılacak klibe oyuncu aradıkları sırada aklına Tatlıtuğ'un geldiğini anlatan Haddad, şunları kaydetti: Ben dizinin (Gümüş) yayınlandığı MBC kanalı için de çalışıyorum Dizinin etkisini bildiğim için sanatçımıza önerdim O da gerek internet sitesinden, gerekse diziden Kıvanç Tatlıtuğ'u izledi Onu bütün Arap dünyasının sevdiğini biliyoruz böylece klipte oynatmaya karar verdik Kendisiyle bunun üzerine bağlantıya geçtik Şartlarını kabul ettik Beyrut'a geldi ve iki gün içinde klibin tüm çekimlerini bitirdik Tatlıtuğ ile çalışmalarından çok hoşnut olduklarını açıklayan Haddad, klibin yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi gördüğünü belirtti Kendileri için fazla önemli bir deneyim olduğunu söyleyen Haddad, Tatlıtuğ'u, Rula Said'i yeni çalışmasında ön plana çıkarabileceği için tercih ettik Tüm Arap dünyası, bu haberler yayınlandıktan sonradan, Said'in klibinde onu bakmak için bekliyordu Gelmeden önce o da bizi tanımıyordu Lübnan'ı ona takdim etmek için de uğraş harcadık Kısa sürede fazla yer gördü Onun da sanırım Lübnan'la ilgili olumlu düşünceleri olmuşturdiye konuştu Türkiye'de yayımlanan Gümüşdizisi, Arap dünyasında uydu üzerinden MBC kanalında Nurismiyle gösterilmeye başlayınca başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, en çok hayranlık uyandıran ve izlenen usta oldu Lübnanlı pop müzik sanatçısı Rula Said'in piyasaya son çıkan şarkısı Merhaba Noiaiçin Arap dünyasında bugüne kadar en yüksek ücreti ödeyerek, Tatlıtuğ ile video klip için kamera karşısına geçtiği belirtiliyor Değişik kaynaklar, Tatlıtuğ'a 120 bin dolar ödendiğini belirtirken, Said'in menajeri ve klibi çeken işyeri yetkilileri, fiyat konusunda izah etme yapmıyor Gümüşdizisinin yanı sıra Ihlamurlar Aşağıdave Çemberimde Gül Oyadizileri de Arap seyircilerin büyük ilgisini çekerek, uydu üzerinden izlendikleri ülkelerde, reyting rekorları kırıyor habertürk id