Kıvanç Tatlıtuğ'a Göre Hoş Bayan Tarifi! Bu konu, Kıvanç Tatlıtuğ'a Tarafından Hoş Kadın Tarifi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, kendisiyle yapılan bir röportajda güzel kadının tarifini vermiş Şu sıralar Kelebeğin Rüyası adlı sinema filmiyle revaçta olan Kıvanç Tatlıtuğ'a tarafından bakın hoş kadın nasıl ? 1548627125 1548627125 kivanctatlitugagoreguzelkadintarifi5c4e2cb97128dkivanctatlitugagoreguzelkadintarifi5c4e2cb97128d kivanctatlitugagoreguzelkadintarifi5c4e2cb97128d * Bir kadında en çok neyi beğenir, neyi takdir edersiniz? Makyaj yapmayan, fazla sade, mümkünse koca koca topuklu ayakkabılar giymeyen, doğal, kendi gibi olan, her gün saçı başı yapılmış, sabahın sekizinde kuaförden çıkmış gibi görünmeyen kadınları beğeniyorum Erkeğin de, kadının da kendisiyle çok uğraşması hoş gelmiyor Yoksa herkese saygım var Fakat bu benim kendi görüşüm Yok denecek kadar eksik makyaj, doğal bir yüz, sadelik bana samimi ve hoş kazanç Diğer nelerden hoşlanmazsınız? Marka takıntısı bana garip ve hatta gülünç geliyor Birisinin üzerinde o kadar tekrar altında marka gördüğüm süre bir tereddüde düşüyorum Bilhassa Avrupadaki ikinci el dükkanlardan kıyafetler almayı seviyorum Ayakkabıyı ikinci el almam ama eskitilmişini çok seviyorum Pabuç ve deri ceket takıntım var Bir insanın üzerindeki giysi marka ya da fazla fiyatı yüksek edinmek zorunda yok; onun değerini sen kendin verirsin O senin üzerinde olduğu için değerlidir