Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvanç Tatlıtuğ'un Havyar Polemiği !

Kıvanç Tatlıtuğ'un Havyar Polemiği !
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kıvanç Tatlıtuğ'un Balık Yumurtası Polemiği ! kıvanç tatlıtuğ kıvanç tatlıtuğ haberleri havyar polemiği erkan özerman balık yumurtası krizi 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Son günlerde meydana çıkan Havyar polemiği gittikçe büyüyor meleklerkivanctatlitugunhavyarpolemigi5c4e6e31b35a4alt Bilgisi olmayanlar için hatırlatalım, havyar polemiği son günlerde Kuzey Güney dizisiyle hayli gündemde olan Kıvanç Tatlıtuğ 'a ünlü organizatör Erkan Özerman kadar edilen bir laf yüzünden çıktı Doğrusu bize böylece geldi oysa yarı Erkan Özerman birileri gibi arkasında, Kıvanç Tatlıtuğ havyar haberine siz ne diyeceksiniz bakalımkivanctatlitugunhavyarpolemigi5c4e6e31deb6apngalt :D:D :D:D :D:D 1548643885 1548643885 kivanctatlitugunhavyarpolemigi5c4e6e31e2deakivanctatlitugunhavyarpolemigi5c4e6e31e2dea kivanctatlitugunhavyarpolemigi5c4e6e31e2dea Organizatör Erkan Özerman 'ın Kıvanç Tatlıtuğ hakkında “Kıvanç havyarı zeytin ezmesi sanıyorduKültür okuldan alınır, adap evden Anne ve babası Kıvanç verdiğim değeri vermedişeklindeki sözleri durum yarattı Erkan Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ 'un mankenliğe başladığı birincil yıllarda Paris'te bir restoranda havyarı bozuk zeytin ezmesi sandığını anlatarak Tatlıtuğ 'a cahil demişti Kıvanç Tatlıtuğ, Özerman 'a dava açarken, ünlü isimler de balık yumurtasıkonusunda Tatlıtuğ 'a destek oldu İşte ünlülerin Twitter 'dan Erkan Özarman'ın havyar eleştirisi hakkında yazdıkları; Metin Uca: Ben 18 yaşımda bırak Paris'i balık yumurtası bile görmemiştim o yüzden zeytin ezmesiyle hiç karıştırmadım ) ayrıntı icin Özerman'a bakınız BALIK YUMURTASI bulamasa da her canlı bir gün HAYDARİ'yi tadacaktir Erkan Ozarman bile Gani Müjde: Ben 18 yaşımda yalnızca Aksaray'ı biliyordumBir gün her canlı havyarı tadacaktır Cem Davran: Mahallede oynarken karnım acıkırdı, annem ekmek arası balık yumurtası verirdi Yanında da gazoz Çok hoş günlerdiÇocukluğumuzun vazgeçilmez gıdası HAVYAR'ın her tarafta gündeme gelmesinden KIVANÇ duydum Yunus Günce: Ben de küçükken zeytin ezmesini balık yumurtası sanıyordum, benziyo çünkü Havyar yemeden de yaşayıp gidiyorum işte ÖzermanNaapalım,yöneticilik et! Berna Laçin: Havyardan da dehşet ederim!Cebren mı!Yalnız ben yeni yetişirken,ailem de,bir arkadaşımın dayısı da böyle garip şeylerin zorla tadına baktırır sonra da anlayışlı olmak lâzımderdi Acilen anladım! Haklılarmış be yav! Suçlanıverirsin böyle Allah muhafaza! Bir balık yumurtası bile yemedin mi diyorlar sonra adama baksana cumcuma  

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,866Kullanıcılar
txnaSon üye
Üst Alt