Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kivinin yetiştiği bölge

kivinin yetiştiği bölge
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Karadeniz sahili dışarıya üretim yönünden manâlı potansiyele sahip öteki bir bölge de Marmara Bölgesi?dir Büyük tüketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının bulunuşu bu yörede üretimin büyük ölçüde artmasını teşvik etmektedir Ege ve Akdeniz Bölgelerinde denizden 200500 metre
yükseklikte, ıslak vadi içlerinde, kivi üretimi yapılabilmektedir Akdeniz sahil kuşağında ise aşırı sıcaklar kivi yetiştiriciliği için uygun olmamakta, her gün sulandırma yapma zorunluluğu ürün maliyetini artırmaktadır

Keza bu bölgede kış soğuklama ihtiyacı bütünüyle karşılanamadığından çiçek gözlerinin tamamının uyanamaması sonucu verim düşüklüğü olmaktadır

*

Similar threads

Kivi Nerelerde Yetişir Kivi Nerde Yetişiyor Karadeniz sahili dışarıda imal yönünden kayda değer potansiyele sahip diğer bir bölge de Marmara Bölgesi'dir Büyük tüketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının bulunuşu bu yörede üretimin büyük ölçüde artmasını teşvik etmektedir Ege...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kivi Nerelerde Yetişir Kivi Nerde Yetişiyor Karadeniz sahili dışında uretim yonunden onemli potansiyele sahip diğer bir bolge de Marmara Bolgesi'dir Buyuk tuketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının bulunuşu bu yorede uretimin buyuk olcude artmasını teşvik etmektedir Ege ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Kivi Nerede Yetişir Kivi Hangi Bölgede Nasıl Yetişir Kivi yetişen bölgeler hakkında merak ettikleriniz Kivi Karadeniz sahili açık havada imal yönünden kayda değer potansiyele sahip öteki bir alan de Marmara Bölgesi dir Büyük tüketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Kivi Nerede Yetişir Kivi Hangi Bolgede Nasıl Yetişir Kivi yetişen bolgeler hakkında merak ettikleriniz Kivi Karadeniz sahili dışında uretim yonunden onemli potansiyele sahip diğer bir bolge de Marmara Bolgesi dir Buyuk tuketim merkezlerinin yakın oluşu, soğuk hava depolarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Türkiye'nin iklimini etkileyen faktörler nelerdir Ülkemiz ılıman iklim kuşağında yer almaktadır Oysa, bulunduğu konum itibariyle, ılıman iklim özellliklerinin yanında bir takım öbür iklim özelliklerinede sahiptir Bu farklılığın oluşmasında; Ülkemizin üç tarafının denizlerle kenarlı olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt