Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvırcık Ali - Canımın İci şarkı turku sozu

Kıvırcık Ali - Canımın İci şarkı turku sozu
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kıvırcık Ali Canımın İci şarkı turku sozu,
Kıvırcık Ali Canımın İci turkusu,

Al Bu Yureğim Al Senin Olsun
Sensiz Taşıyamam Canımın İci
Sende Doğdu Bu Can Sende Son Bulsun
Sensiz Yaşayamam Canımın İci

Şu Garip Gonlumun Muradı Sensin
Divane Gezdiğim Sebebim Sensin
Dort Mevsim Yeşeren Can Dalım Sensin
Sensiz Tutunamam Canımın İci

Sen Gozumun Nuru Sen Yurek Sızım
Sen Alın Yazım Canımın İci

Gulum Bu Sevdaya Duştum Duşeli
Dermanım Bilmişim Senin Derdini
Yureğim Aşkını Sılası Bildim
Sensiz Barınamam Canımın İci

Soz: Sureyya Okcu Kıvırcık Ali Ozutemiz
Muzik: Kıvırcık Ali Ozutemiz

Similar threads

Kıvırcık Ali Oy Gulum turkusu, Kıvırcık Ali Oy Gulum şarkı sozu, Kıvırcık Ali Oy Gulum turku sozu Yokluğunda konuşmadım Hicbir gulu koklamadım Hasret vurdu taştım ama İnan sensiz ağlamadım gulum Yağmur yağdı ıslanmadım Kar dokuldu uslanmadım Hayalini yorgan yaptım İnan sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Kıvırcık Ali Isırgan Otu şarkı sozu Kıvırcık Ali Isırgan Otu turku sozu Kıvırcık Ali Isırgan turkusu Yaylalara veda ettik veda dağlara Yatağı yorganı alıp duştuk yollara Kulu cemeni değiştik kor betonlara Koyu duşundukce anam icim yanıyor Yanıyor da guzel anam yurek kanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Kıvırcık Ali Ahuzar turku sozu Kıvırcık Ali Ahuzar turkusu Yine Başım Duman Duman Bana Bugun Bir Şey Sorman Ah Hayırsız Boynuma Ferman Yazar Oyana Bu Yana Dost Bilmemki Nedir Dileğim Ben Bu Derdi Kime Deyim Elde Kalem Vasiyetim Yazar O Yana Bu Yana Dost Al Kalemi Ahu Zarım Yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kıvırcık Ali Ayrılık (Uh) şarkı sozu Kıvırcık Ali Ayrılık (Uh) turkusu Yine Duştu Gamlı Firgat Ozume Kar Etti Canıma Zalım Ayrılık Hayali Gorunur Dostlar Gozume Soylerken Lal Etti Gardaş Gardaş Dilim Ayrılık Zalım Ayrılık Sen Soyha Kalasın Ayrılık Fedai De Gurbet Elde Gezer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kıvırcık Ali Ağrı Dağın Eteği turku sozu, Kıvırcık Ali Ağrı Dağın Eteği turkusu Ağrı dağın eteğinde Ucan guvercin olsam Turku olsam dillerde cano cano Diyar diyar dolansam Başımdaki sevdayı Karlı dağlara mı yansam Bu bendeki aşk değil cano cano Soyle bana nere gidem Oy ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
982,157Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt