Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvırcık Ali'yi ölüme götüren ihmaller

Kıvırcık Ali'yi ölüme götüren ihmaller
0
65

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kıvırcık Ali Trafik kazası

Yolda 20 santim derinliğinde çamur biriktiği, virajda uyarı levhası olmadığı ortaya çıktı
Kaza sabahtan saat 0530 sıralarında, Büyükçekmece Tepe bağlantı yolunda meydana geldi

Beşiktaş'taki bir stüdyoda repertuar çalışması yaptıktan sonra Güzelce'deki evine dönen Özütemiz, Ankara TRT'deki bir programa katılmak için havalimanına gitmek üzere yeniden yola çıktı

Özütemiz, aracıyla Tepecik bağlantı yoluna geldiği sırada, çamurda kayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti Otomobil şarampole yuvarlandı Hurda haline dönen otomobilde sıkışan türkücüye önce vatandaşlar müdahale etti Ağır yaralanan Özütemiz, otomobilden itfaiye ekipleri göre çıkartıldı Afiyet ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği Ali Özütemiz, bütün çabalara rağmen kurtarılamadı

PATLAMA SESİ

Kazanın olduğu yerdeki otoparkın sahibi Cafer Gaffaroğlu, Bir patlama sesi duydum Derhal sesin geldiği yere koştum Takla atan araçtaki sürücüye yöneldim, kendinde değildi Otomobilden çıkarmaya çalıştım ama sıkışmıştı İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdim İtfaiye çıkardıktan sonra afiyet ekipleri yaralıya kalp masajı yaptı ama kurtaramadıdedi

Kazanın yaşandığı virajda, dikkat tabelası bulunmadığı da ortaya çıktı Çatalca yönünden gelen araçlar, ünlü türkücünün kaza yaptığı noktaya geldiğinde aniden viraja girmek zorunda kalıyor Keza, kazanın olduğu noktada park halinde bir TIR dorsesi var Üzerinde satılıkilanı olan dorse, yasaklanmış olmasına rağmen yolun kenarında duruyor Ali Özütemiz'in çamurda kayıp, dorsenin tekerleğine çarparak takla attığı belirtiliyor Babası Aşık Ali gibi trafik kazasında ölen Özütemiz'in cenazesi, bugün Avcılar Er Mahmut Büyükbaba Cemevi'nde 1300'teki törenden sonradan Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi *

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt