Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvırcık saçlar için mükemmel bigudiler :D ÇOK UCUZ ÇOOK PRATİK!

Kıvırcık saçlar için mükemmel bigudiler :D ÇOK UCUZ ÇOOK PRATİK!
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kıvırcık saçlar için çok iyi bigudiler :D FAZLA UCUZ ÇOOK PRATİK! Selamlama meleklerkivirciksaclaricinmukemmelbigudilerdcokucuzcookpratik5c4ef40506ceealt :D Big Grin :D saçlarım orta boyda ve dalgalı,ama ben her zaman bukle bukle ya da kıvırcık olsun isterdimBu neden ile kendime bir sürü bigudi aldım şusuydu busuydu derken hiçbirinin yararını bulamadımaksine bigudi sarınca saçlarım cici kızlardaki kızlardan birininki gibi bonus kafa oluyordu D: Geçen hafta eminönü Şarkhan'da 10 TL ye bigudi tarzı bişey aldım ve fazla yararını gördüm eğer isterseniz daha sonra bigudilerin resmini çekip koyabilirimkivirciksaclaricinmukemmelbigudilerdcokucuzcookpratik5c4ef40506ceealt :D Big Grin :D Yalnız saçı uzun olan bayanların 2 paket alması daha uygun olur kendimce çünkü benim saçlarıma şiddet yetiyorkivirciksaclaricinmukemmelbigudilerdcokucuzcookpratik5c4ef40506ceealt  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,341Kullanıcılar
ali0035Son üye
Üst Alt