Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Ki$ilik) PDT®

Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Ki$ilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
1 Adet Patates
1 Adet Kıvırcık Marulun Göbekli Kısmı
350 gr Kuşbaşı Et
1 Adet Orta Boy Soğan
1 Adet Orta Boy Havuç
½ Demet Dereotu
½ Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Kaşık Margarin
Tuz , Karabiber


Yemeğin Tarifi
Ön hazırlık olarak etleri basınçlı tencereye alalımÜzerini 3 parmak aşacak su ilavesi ve tuz ile etleri haşlayalımSonra etleri ateşten alalım
Ayrı bir tencerede soğanı sıvı yağ ve margarin ilavesi ile pembeleştirelimHavucu ilave edip,sote edelim35 dakika daha kavurup,haşlanan etleri suyu ile birlikte ekleyelimOrta boy patatesi soyup,yarısından keselim ve tencereye aktaralımTuzunu,biberini kontrol edip,pişmeye bırakalım
Ateşten almadan birkaç dakika önce,kalınca doğranmış kıvırcık marulu ilave edelimAteşten aldıktan sonra servis tabağının ortasına patatesi alalımKenarlarına etleri yayıp,dereotunu serperek,servis yapalım
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,341Kullanıcılar
ali0035Son üye
Üst Alt