Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvırcıklı Kuzu Kapama

Hoş geldin! awrdawdwa tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kıvırcıklı Kuzu Kapama

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler :
1 Adet Patates
1 Adet Kıvırcık Marulun Göbekli Kısmı
350 gr Kuşbaşı Et
1 Adet Orta Boy Soğan
1 Adet Orta Boy Havuç
½ demet Dereotu
½ Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Kaşık Margarin
Tuz ,
Karabiber



Hazırlanışı :
Ön hazırlık olarak etleri basınçlı tencereye alalım Üzerini 3 parmak aşacak su ilavesi ve tuz ile etleri haşlayalım Sonra etleri ateşten alalım Ayrı bir tencerede soğanı sıvı yağ ve margarin ilavesi ile pembeleştirelim Havucu ilave edip, sote edelim 35 dakika daha kavurup, haşlanan etleri suyu ile birlikte ekleyelim Orta boy patatesi soyup, yarısından keselim ve tencereye aktaralım Tuzunu, biberini kontrol edip, pişmeye bırakalım

Ateşten almadan birkaç dakika önce, kalınca doğranmış kıvırcık marulu ilave edelim Ateşten aldıktan sonra servis tabağının ortasına patatesi alalım Kenarlarına etleri yayıp,dereotunu serperek,servis yapalım
 
858,501Konular
982,639Mesajlar
30,388Kullanıcılar
KronloooTR21Son üye
Üst Alt