iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
1 Adet Patates
1 Adet Kıvırcık Marulun Göbekli Kısmı
350 gr Kuşbaşı Et
1 Adet Orta Boy Soğan
1 Adet Orta Boy Havuç
½ demet Dereotu
½ Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Kaşık Margarin
Tuz ,
Karabiber
Hazırlanışı :
Ön hazırlık olarak etleri basınçlı tencereye alalım Üzerini 3 parmak aşacak su ilavesi ve tuz ile etleri haşlayalım Sonra etleri ateşten alalım Ayrı bir tencerede soğanı sıvı yağ ve margarin ilavesi ile pembeleştirelim Havucu ilave edip, sote edelim 35 dakika daha kavurup, haşlanan etleri suyu ile birlikte ekleyelim Orta boy patatesi soyup, yarısından keselim ve tencereye aktaralım Tuzunu, biberini kontrol edip, pişmeye bırakalım
Ateşten almadan birkaç dakika önce, kalınca doğranmış kıvırcık marulu ilave edelim Ateşten aldıktan sonra servis tabağının ortasına patatesi alalım Kenarlarına etleri yayıp,dereotunu serperek,servis yapalım
1 Adet Patates
1 Adet Kıvırcık Marulun Göbekli Kısmı
350 gr Kuşbaşı Et
1 Adet Orta Boy Soğan
1 Adet Orta Boy Havuç
½ demet Dereotu
½ Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Kaşık Margarin
Tuz ,
Karabiber
Hazırlanışı :
Ön hazırlık olarak etleri basınçlı tencereye alalım Üzerini 3 parmak aşacak su ilavesi ve tuz ile etleri haşlayalım Sonra etleri ateşten alalım Ayrı bir tencerede soğanı sıvı yağ ve margarin ilavesi ile pembeleştirelim Havucu ilave edip, sote edelim 35 dakika daha kavurup, haşlanan etleri suyu ile birlikte ekleyelim Orta boy patatesi soyup, yarısından keselim ve tencereye aktaralım Tuzunu, biberini kontrol edip, pişmeye bırakalım
Ateşten almadan birkaç dakika önce, kalınca doğranmış kıvırcık marulu ilave edelim Ateşten aldıktan sonra servis tabağının ortasına patatesi alalım Kenarlarına etleri yayıp,dereotunu serperek,servis yapalım