Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kiyamam gözlerinden akan yaslara

Kiyamam gözlerinden akan yaslara
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kiyamam gözlerinden akıcı yaslara ÇEKİP GİTMENDEN KORKTTUM Beni sevmeyeceqini BiliyorDum Söyliyemedim,Çekip qitmenden Korkttum anlatamadım sana sevgimi, Anlatamadım Birtanem Dersimin daqlarında , Yaşıyordum,Coşkuun Munzur SuyuyLa Bendeki Aşk Arzu Varya Yanar ,tutuşur Farklı Bir KartaL MisaLi Belkide zararsızdı Kalbimin içindeki Söyliyemem Başkasına Paylaşamam Seni Başkalarıyla! Olmıyacaktın ola ki Yanımda Bakmayacaktı qözlerin bana benim Baktıqım qibi sana! Seni qörünce deli misali çarpan kalbim Söz qeçmiyordu DéLi qönLüm Beni qördüqünde Atmayacaktı kalbin Benim qibi Biliyorum Çıkmayacaktı dudaklarından Anlamlı sözler Aşkımsın,Birtanemsin demiyecektin Biliyorum Duymasamda Olur Sahiden! Seni HergünSen bilmeden Hoşlanmak Yeter bana Yazık Déyil mi ? Sana açılamadıqım Aylar Anlamsız artkSenden sonraki Sevgiler Bana söylemeyi isterdim Sana olan Sevgimi Dedim ya ! Çekip qitmenden Korktum sende SevseyDin Keşke Benim gibi deLice içimdeki açlık Ateşini söndürmek basit mı sence ? Bén bilmem imknsız bence Birleşmiyecekti Katiyen kuruyan dudaklarımız Varmayacaktı katiyen soquktan üşüyen ellerimiz Dalından koparılmış,tek tek çiçekti belkide Bendeki aŞk Sevdim Seni, Sevdim Ölümsüz karanlıqımda Kıyamam , qözlerindén akan Yaşlara aqlarSan ama üzülür uygun Munzur baba ! akıcı Munzur Suları kurur Sonra, Senn ! Gülki Yaşasın DéRsim Gül Ama ! ilkBahar Açsın gönlüm Seni Seviyorumm Munzur qözlümm , qüséL qözLüm alinti  

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt