Kıyamam Sana
Bir bakışın yere duşsearş yere duşer uzuntunle beraber dunyana
Bir damla gozunden dokulen yaşa,yağmurlar yarışır kendinden bir haber acılarına
Dedim ya asma suratını hak vaadi gelir bulur seni ve sevgini
Gozlerini cekme benden dayanamam hasretine yar,ben oleyim yerine!
Kıyamam sana
Bakamam gozlerine,dayanamaz bu yurek gozlerindeki acıları gormeyecaresiz duşer yere bakışlarım
Sanadır duşse bile dokulen goz yaşlarım, ne yağmur ne nehir yarışabilir goz yaşlarımla
Değmesin uzuntu gozlerine,duşmesin yureğine hasret,sen olme ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Kıymeti yok gozumde,senden başka hicbir şeyin,en değerli varlığım sensin,senin sevgin,
İste yoluna fedadır başım,etmem bir an dahi tereddut,akmaz bir damla yaşım
Yeter ki sen hep sev beni,seni sevmeme izin ver,varsın gozum kan ağlasın,
Bu can sana kurban olsun,gonlum sevgin ile dolsun,sen olme! ben oleyim yar! Kıyamam sana…
Gece olmuş,guneş doğmuş bir haberim ben dunyadan,benim butun dunyam sensin,
Ne ayın,ne guneşin hukmu yoktur gozumde,karanlık dunyama doğan ayımsın icimi ısıtan guneşim
Sen yoksan virandır dunyam,yıkılır uzerime bir Cığ misali sensizlik,kesilir sensiz nefesim,
Sen mutlu ol razıyım,bitsin nefesim,kara toprak olsun sonum,sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Seni sevmek ecelse varsın kendi ellerimle kefenimi şimdi yine kendim dikeyim
Senden ayrılmak olumse varıp kibriti şimdi yine kendi ellerimle cakayım
Selam olsun benim dilimle, sana ve o guzel kalbine ey ! rahmanın nuru
Gel ne yapacaksan sen yap beni ele vermesen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Ben bende değilim artık,aklım,kalbim,ruhum sende baktığım duyduğum her şeyde sen varsın
Elimi uzattığımda ellerini tutacak kadar yakın ama duşlediğim bir hayal kadar uzaksın
Aşkın ateşten gomlek,sevdan işlemiş kanımavar eden şahidim olsun,temiz cıkarsız aşkıma,
Ayrılığı duşunmek olum,seninle olume kucak acmak vuslattır bana sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Gozunde şimdi cakmak gibi cakan,kalbine de guneş gibi yakan bir aşkı koyduk
Kimse uşutemez artık senin bedenini ve gozlerini karanlığa mahkum edecekleri biz kovduk
Yuksekler var artık senin sevdanda ve onlara sevdiren biri vardı seni, işte biz oyduk
Şimdi yeni bir dunya kur kendine kuramazsan biz varız yerine sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Her geceyi sabah olsun diye beklerken bin dertle ,bin huznu eklersin mazlum olan kendine
Dipsiz bir kuyuya atılmış gibi dermanın kalmamış başın hep yukarda, dizlerin yerde iken bile
Ben seni unutmam oleceğim biliyorum ama seni o buyuk ozlemle bekleyeceğim o gunde
Kalk ayağa ey nur anası, ey nur parcası biz geldik yerine sen olme!Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Yaralı bir serce goğsumun sol yanına sığınan, kanadı kırık, ruhu paramparca
Daha ucmayı oğrenemeden vurulmayı oğrenmiş, hem de yakın sandığı uzaklardan…
Hayat hep boyle mi surer yurekler arasında bunca yureksiz, bunca vefasız ve sen boyle yalnız
Surmezmiş işte, oyle bir yureğe goc eder ki yureğin, tek başına bir dağ başında,
Duştuğun zindan koşelerinde, en icinden cıkılmaz sandığın dertlerde bile
Ne yalnızlık ne keder vuramaz seni, yureğinde o en yakınken
Yureğine duştuğum yureğimi yakan yangın yureklim sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Hasretin mi derin, derin yureğimi sızlatan, gunlerimi asırlar diye onume seren aşk fermanın
Her dakika yureğimi bir hancer gibi vuran ak,nerede vurulacak boynum hangi gecmez zamanın…
Onumde uzanıp duran bu ucsuz bucaksız ve de dipsi okyanuslar gibi seni seninle aradığım
Ve menzilinde senin olduğunu bildiğim bitmek bilmez bu yol, hangi bilinmez mekanım
Zaman ve mekan tanımaz sevdasıyla yandığım, sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Cepecevre sarılmış dort bir yanım hangi yana koşsam bir duvara carpıyor canımı yakıyorum
Kıyamam kimselere, ağlarım sessiz ve kimsesizce, kıyılırım kıyamadığın gul yuzlu kaktuslerce bitiyorum
Elimi uzatıyorum tutulur umidiyle, bir kelepce bir pranga daha, hayırsız ellerce vuruluyorum
Ozgurluk umidiyle koştuğum her kapıdan esaretle donuyor tekrar, tekrar yaralanıyorum
Ve sen duşunce gonlume gulum her şeye rağmen ozgurluğu yudumluyorum
Ozgurluğu kendimi kalbine hapsetmekte bulduğum sevgili sen olme! Ben oleyim!
Kıyamam sana
Duşmeye gorsun gozlerinden damlalar, duşup de yureğime parcalar beni
Zerrelere bolunur havaya karışırım, seni da o dem gozyaşlarınla yarışırım
Sensizliği seninle, yokluğu seninle aşar ,sen gelecen diye coşar seninle koşarım
Hayatı sen varsın diye yaşar, her cileyi sen varsın diye yudumlarım sen olme ! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
An gelir simsiyah bir duman kaplar gunumu, boğulurum karanlıklarda ve yorulurum
Pencereyi sen gel diye acarım, nefesi sen diye alır, gozlerimi sana kaparım
Fırtına kopmuş sel goturmuş evimi yurdumu seni bur da bekliyorum
Ne demişler sel gider kum kalır,o gitsin gelirsen seni selin kumu gibi bekliyorum
Ozledim seni bana getiren ruzgarı arkasında fırtınada barındırsa sen olme yar! Ben oleyim!
Kıyamam sana
Yureğimdeki sessizliği gozlerin bozar deli yağmurlar gibi herkes beni yağmurlar ıslattı sanır
Sen doğarsın omrume omrum baharı bulur, gozlerime bakanlar beni gul dalı sanır
Bakarlar gozlerime oylesine boş bakışları insanların ama insanlar beni sana aşkımdan tanır
Bilmezler icimdeki o ışıltı sen, gordukleri sen, yaprağına duşmuş ciğ tanesi ben
Sığınırım kuytuna kokuna burunurum bensen sen olme yar! Ben oleyim!
Kıyamam sana
Seni seviyorum demek hic bu kadar anlamlı olmamıştı haykırıyordum icin ,icin
Lisan hic bu kadar caresiz kalmamıştı bir yureği yureklere anlatmak da, bu duzen ne bicim
Ve hic bir yurek bu kadar kıskanmamıştır bir başka yureği boyle bir aşkı taşımak icin
Ve hic bir aşk hayatı boyle anlamlı kılmamıştır sen ve ben varken, anlamsız hayatlar icin
Varım ben bu hayatta sırf senin icin ama ne olur sen olme yar!Ben oleyim !
Kıyamam sana
Alıntı
Bir bakışın yere duşsearş yere duşer uzuntunle beraber dunyana
Bir damla gozunden dokulen yaşa,yağmurlar yarışır kendinden bir haber acılarına
Dedim ya asma suratını hak vaadi gelir bulur seni ve sevgini
Gozlerini cekme benden dayanamam hasretine yar,ben oleyim yerine!
Kıyamam sana
Bakamam gozlerine,dayanamaz bu yurek gozlerindeki acıları gormeyecaresiz duşer yere bakışlarım
Sanadır duşse bile dokulen goz yaşlarım, ne yağmur ne nehir yarışabilir goz yaşlarımla
Değmesin uzuntu gozlerine,duşmesin yureğine hasret,sen olme ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Kıymeti yok gozumde,senden başka hicbir şeyin,en değerli varlığım sensin,senin sevgin,
İste yoluna fedadır başım,etmem bir an dahi tereddut,akmaz bir damla yaşım
Yeter ki sen hep sev beni,seni sevmeme izin ver,varsın gozum kan ağlasın,
Bu can sana kurban olsun,gonlum sevgin ile dolsun,sen olme! ben oleyim yar! Kıyamam sana…
Gece olmuş,guneş doğmuş bir haberim ben dunyadan,benim butun dunyam sensin,
Ne ayın,ne guneşin hukmu yoktur gozumde,karanlık dunyama doğan ayımsın icimi ısıtan guneşim
Sen yoksan virandır dunyam,yıkılır uzerime bir Cığ misali sensizlik,kesilir sensiz nefesim,
Sen mutlu ol razıyım,bitsin nefesim,kara toprak olsun sonum,sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Seni sevmek ecelse varsın kendi ellerimle kefenimi şimdi yine kendim dikeyim
Senden ayrılmak olumse varıp kibriti şimdi yine kendi ellerimle cakayım
Selam olsun benim dilimle, sana ve o guzel kalbine ey ! rahmanın nuru
Gel ne yapacaksan sen yap beni ele vermesen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Ben bende değilim artık,aklım,kalbim,ruhum sende baktığım duyduğum her şeyde sen varsın
Elimi uzattığımda ellerini tutacak kadar yakın ama duşlediğim bir hayal kadar uzaksın
Aşkın ateşten gomlek,sevdan işlemiş kanımavar eden şahidim olsun,temiz cıkarsız aşkıma,
Ayrılığı duşunmek olum,seninle olume kucak acmak vuslattır bana sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Gozunde şimdi cakmak gibi cakan,kalbine de guneş gibi yakan bir aşkı koyduk
Kimse uşutemez artık senin bedenini ve gozlerini karanlığa mahkum edecekleri biz kovduk
Yuksekler var artık senin sevdanda ve onlara sevdiren biri vardı seni, işte biz oyduk
Şimdi yeni bir dunya kur kendine kuramazsan biz varız yerine sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Her geceyi sabah olsun diye beklerken bin dertle ,bin huznu eklersin mazlum olan kendine
Dipsiz bir kuyuya atılmış gibi dermanın kalmamış başın hep yukarda, dizlerin yerde iken bile
Ben seni unutmam oleceğim biliyorum ama seni o buyuk ozlemle bekleyeceğim o gunde
Kalk ayağa ey nur anası, ey nur parcası biz geldik yerine sen olme!Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Yaralı bir serce goğsumun sol yanına sığınan, kanadı kırık, ruhu paramparca
Daha ucmayı oğrenemeden vurulmayı oğrenmiş, hem de yakın sandığı uzaklardan…
Hayat hep boyle mi surer yurekler arasında bunca yureksiz, bunca vefasız ve sen boyle yalnız
Surmezmiş işte, oyle bir yureğe goc eder ki yureğin, tek başına bir dağ başında,
Duştuğun zindan koşelerinde, en icinden cıkılmaz sandığın dertlerde bile
Ne yalnızlık ne keder vuramaz seni, yureğinde o en yakınken
Yureğine duştuğum yureğimi yakan yangın yureklim sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Hasretin mi derin, derin yureğimi sızlatan, gunlerimi asırlar diye onume seren aşk fermanın
Her dakika yureğimi bir hancer gibi vuran ak,nerede vurulacak boynum hangi gecmez zamanın…
Onumde uzanıp duran bu ucsuz bucaksız ve de dipsi okyanuslar gibi seni seninle aradığım
Ve menzilinde senin olduğunu bildiğim bitmek bilmez bu yol, hangi bilinmez mekanım
Zaman ve mekan tanımaz sevdasıyla yandığım, sen olme! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
Cepecevre sarılmış dort bir yanım hangi yana koşsam bir duvara carpıyor canımı yakıyorum
Kıyamam kimselere, ağlarım sessiz ve kimsesizce, kıyılırım kıyamadığın gul yuzlu kaktuslerce bitiyorum
Elimi uzatıyorum tutulur umidiyle, bir kelepce bir pranga daha, hayırsız ellerce vuruluyorum
Ozgurluk umidiyle koştuğum her kapıdan esaretle donuyor tekrar, tekrar yaralanıyorum
Ve sen duşunce gonlume gulum her şeye rağmen ozgurluğu yudumluyorum
Ozgurluğu kendimi kalbine hapsetmekte bulduğum sevgili sen olme! Ben oleyim!
Kıyamam sana
Duşmeye gorsun gozlerinden damlalar, duşup de yureğime parcalar beni
Zerrelere bolunur havaya karışırım, seni da o dem gozyaşlarınla yarışırım
Sensizliği seninle, yokluğu seninle aşar ,sen gelecen diye coşar seninle koşarım
Hayatı sen varsın diye yaşar, her cileyi sen varsın diye yudumlarım sen olme ! Ben oleyim yar!
Kıyamam sana
An gelir simsiyah bir duman kaplar gunumu, boğulurum karanlıklarda ve yorulurum
Pencereyi sen gel diye acarım, nefesi sen diye alır, gozlerimi sana kaparım
Fırtına kopmuş sel goturmuş evimi yurdumu seni bur da bekliyorum
Ne demişler sel gider kum kalır,o gitsin gelirsen seni selin kumu gibi bekliyorum
Ozledim seni bana getiren ruzgarı arkasında fırtınada barındırsa sen olme yar! Ben oleyim!
Kıyamam sana
Yureğimdeki sessizliği gozlerin bozar deli yağmurlar gibi herkes beni yağmurlar ıslattı sanır
Sen doğarsın omrume omrum baharı bulur, gozlerime bakanlar beni gul dalı sanır
Bakarlar gozlerime oylesine boş bakışları insanların ama insanlar beni sana aşkımdan tanır
Bilmezler icimdeki o ışıltı sen, gordukleri sen, yaprağına duşmuş ciğ tanesi ben
Sığınırım kuytuna kokuna burunurum bensen sen olme yar! Ben oleyim!
Kıyamam sana
Seni seviyorum demek hic bu kadar anlamlı olmamıştı haykırıyordum icin ,icin
Lisan hic bu kadar caresiz kalmamıştı bir yureği yureklere anlatmak da, bu duzen ne bicim
Ve hic bir yurek bu kadar kıskanmamıştır bir başka yureği boyle bir aşkı taşımak icin
Ve hic bir aşk hayatı boyle anlamlı kılmamıştır sen ve ben varken, anlamsız hayatlar icin
Varım ben bu hayatta sırf senin icin ama ne olur sen olme yar!Ben oleyim !
Kıyamam sana
Alıntı