Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıyameti Kopardım..

Kıyameti Kopardım..
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bugün buluşmuştuk onunla 7 aydır birlikteydik ama çıkmıyoduk yaklaşık son 1 aydır bugün konuşmalarında bir değişim vardı zaten uzun süredir vardı' hıı hee hı hıı ' gibi kelimeler böyle tersleyici şekildeydi bana zaten kimseyle çıkmak istemiyorum demişti ama seviyodu bana çok fazla alaka gösteriyosun sıkıyo bu dedi yaa çok ilgi göstersem kabahat göstermesem kabahat yaa ne bu ne dieceğimi şaşırdım en son yeniden çıkmak istemiyorum kimseyle oğuz dedi eeee ooff ama yaa yeter dedi kızdı bana bi git başımdan dedi arkadşlar hadi gençler kalkalım dediler o evine gidecekti akşam olmuştu bende ' aaaaa yeter ulaaan dedim( KIZA SİNİRLENMEMİŞTİM ASLINDA YALNIZCA DURUMA ÇOK SİNİRLENDİM DOLDUM ARTIK ) terkettim orayı çabucak gittim önümde duran birincil kişiye kafayı geçirdim 3 kişiyi indirdim gittim duvarlara yumruk attım saçlarımı koparacak şekilde çektim diz çöktüm yere bağır çağır ortalığı dağıttım artık yetti dedim fazla yıprandım bu güne değin bugün de acısını çıkardım aşkın ilk soluğu mantığın son soluğu siz siz olun 17 18 yaşlarındaysanız hayatınızın baharında sakın aşık olmayın yoksa 4S kuralını hatırlatırım anlayan anlar

erkeklerin hayatında sevgi denilen bişey yoktur onu onların aklına sokan yine kadınlardır eğer aşık olacaksanız mantığınızı kaybetmemeyi öğrenin fazla yüz vermeyin çok artı ilgi göstermeyin sevin fakat çok belli etmeyin yoksa siz de benim durumuma düşersiniz saçlarınız dökülür psikolojiniz bozulur

fazla sevdik be abii çok sevdik de nooldu ? evlilik hayalleri kurduk da , aşık olduk yapmadığımız çılgınlık çılgınlık onun için fedakarlıklar yaptık da noldu aL işte kocaman bir HİÇ !

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt