Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıyır Kıyır Mantar Kurabiye

Kıyır Kıyır Mantar Kurabiye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kıyır Kıyır Mantar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

*250 gr oda ısısında margarin
*Yarım su bardağı sıvı yağ
*Yarım su bardağı pudra şekeri
*Yarım su bardağı nişasta
*Aldığı kadar un
*2 çay kaşığı kabartma tozu
*1 paket vanilya
*2 yemek kaşığı kakao

Kıyır Kıyır Mantar Kurabiye Tarifi Yapılışı
Margarinle sıvıyağı krema haline gelene kadar yoğurun İçine nişasta, pudra şekeri ,vanilya, kabartma tozunu katıp yoğurun Unu da ekleyip ele yapışmayan kulak memesi kıvamında hamur elde edilir Ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp tepsiye dizilir ben maden suyu şişesi kullandım Kakaoya batırıp şişe ucunu hamura bastırın Ben biraz kızarmış sevdiğim için uzun tuttum fırında isteyen beyaz kalacak şekilde pişirebilir Ağızda dağılan harika kurabiye deneyenlere afiyet şifa olsun İnşallah hoşçakalın*

Similar threads

Çift Renkli Kıyır Kıyır Mermer Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *250 gr tereyağı (oda ısısında) *1 su bardağı pudra şekeri *1 su bardağı nişasta *23 su bardağı un *1 paket vanilya *2 yemek kaşığı kakao Çift Renkli Kıyır Kıyır Mermer Kurabiye Tarifi Yapılışı Tereyağı ve pudra şekerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bayatlamayan Kıyır Kıyır Simit Kurabiye (Muhteşem) Tarifi İçin Malzemeler Hamur Malzemeleri; *250 gram oda ısısında yumuşamış tereyağı veya margarin *1 su bardağı sıvıyağı *1 su bardağı pudra şekeri *Yarım su bardağı ılık su *1 paket kabartma tozu *1 tatlı kaşığı kömbe baharatı *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Kıyır Kıyır Nişastalı Kurabiye Tam Ölçülü (Denemeyen Pişman) Tarifi İçin Malzemeler *125 gr tereyağ *Yarım su bardağı şeker *1 yumurta *1 su bardağı un *Yarım paket vanilya *Yarım paket kabartma tozu *Aldığı kadar nişasta (Buğday nişastası ) Kıyır Kıyır Nişastalı Kurabiye Tam Ölçülü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Mantar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 adet yumurta *1 kutu 250 gr lık margarin *4 buçuk su bardağı un *1 su bardağı nişasta *1 su bardağı pudra şekeri *1 paket kabartma tozu *2 paket vanilya *2 tatlı kaşığı kakao Mantar Kurabiye Tarifi Yapılışı Merhaba, bugün mantar kurabiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Tam Kıvamında Elmalı Kurabiye (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler Hamur İçin: *1 paket Sana Yağ (Oda Isısında) *2 5 yemek kaşığı toz şeker *1 adet yumurta *Yarım su bardağı nişasta *1 5 çay bardağı sıvı yağ *Yarım su bardağı pudra şekeri *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt