iltasyazilim
FD Üye
M a l z e m e l e r
400 gr kebaplık et,
100150 gr kuyruk,
Arzuya göre
kırmızıbiber,
karabiber ve tuz
HAZIRLANIŞI:
Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz, karabiber ve kırmızı
biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur Bu karışım eşit 67 parçaya ayrılır, avuç yardımı
ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir Sıcak sıcak servis
yapılır
400 gr kebaplık et,
100150 gr kuyruk,
Arzuya göre
kırmızıbiber,
karabiber ve tuz
HAZIRLANIŞI:
Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz, karabiber ve kırmızı
biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur Bu karışım eşit 67 parçaya ayrılır, avuç yardımı
ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir Sıcak sıcak servis
yapılır