iltasyazilim
FD Üye
500 gram bamya 100 gram kıyma 1 adet soğan 1 adet domates 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber veya domates salçası Sıvı yağ Tuz Sıcak su Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Tencereye yağı koyup küp doğranmış soğanımızı ve kıymamızı kavuralım Ardından salçayı koyup biraz kavurup domatesi ekleyelim Oda biraz kavrulunca bamyayı ekleyip bir kaç dakika daha kavuralım Sarımsağı, tuzunu ve suyunu ekleyip bir kez tahta kaşıkla karıştıralım Bu yemeğin püf noktası fazla karıştırmamak bamyalar pişince ocağımızı kapatalım Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Tencereye yağı koyup küp doğranmış soğanımızı ve kıymamızı kavuralım Ardından salçayı koyup biraz kavurup domatesi ekleyelim Oda biraz kavrulunca bamyayı ekleyip bir kaç dakika daha kavuralım Sarımsağı, tuzunu ve suyunu ekleyip bir kez tahta kaşıkla karıştıralım Bu yemeğin püf noktası fazla karıştırmamak bamyalar pişince ocağımızı kapatalım Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız