Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymalı Beşamel Soslu Karnıbahar

Kıymalı Beşamel Soslu Karnıbahar

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kıymalı Beşamel Soslu Karnıbahar Tarifi İçin Malzemeler

*Orta büyüklükte yarım karnabahar

Haşlamak için;


*Su

Beşamel sos:


*2 yemek kaşığı tereyağ
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*15 yemek kaşığı un
*15 su bardağı süt
*Tuz
*Karabiber

Kıymalı kısım için;


*100 gram kıyma
*1 adet soğan
*1 diş sarımsak
*1 tatlı kaşığı salça
*Arzu edilen baharatlar
*En üste kaşar rendesi

Kıymalı Beşamel Soslu Karnıbahar Tarifi Yapılışı Karnabaharlar yumuşak bir kıvam alana kadar haşlanır Daha sonra üzerine kavurduğumuz kıyma koyulur Daha sonra beşamel sosu üzerini iyice kaplayacak şekilde döküyoruz ve hafif karıştırıyoruz En üstü rendelediğimiz kaşarlarla kaplıyoruz Ben biraz galeta unuda serpiyorum Hafif çıtırlık katıyor kaşarlar kızarınca ;) ve fırına veriyoruz Üzeri kızarana kadar pişiriyoruz 180 derecede alt üst ayarda
 
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt