iltasyazilim
FD Üye
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Kullanılan Malzemeler: 250 Grm kiyma
12 Adet orta boy sogan
23 Yemek kasigi maydanoz
toz karabiberPul biberTuz
8 Adet kadar Kirmizi Patates
Uzerine sos icin
2 Yemek kasigi biber salcasi
cicek yag, tuz
Tarifin Hazırlanışı Patateslerin islerini tirtikli patates bicagi ile cikartin, ve guzelce suyun icine birakin Bir yandan soganlari karni yarik ici yapar gibi kavurun, kiyma ile beraber isterseniz salcada ekleyebilirsiniz Patateslerin iclerini doldurun, firin tepsisine dizin, patateslerin altindan ince duz kesip duzgunlestirin Uzerine salcali tuzlu ve yagli su karisimi dokup agzi kapali sekilde 500F300C firinda pisirin
Kullanılan Malzemeler: 250 Grm kiyma
12 Adet orta boy sogan
23 Yemek kasigi maydanoz
toz karabiberPul biberTuz
8 Adet kadar Kirmizi Patates
Uzerine sos icin
2 Yemek kasigi biber salcasi
cicek yag, tuz
Tarifin Hazırlanışı Patateslerin islerini tirtikli patates bicagi ile cikartin, ve guzelce suyun icine birakin Bir yandan soganlari karni yarik ici yapar gibi kavurun, kiyma ile beraber isterseniz salcada ekleyebilirsiniz Patateslerin iclerini doldurun, firin tepsisine dizin, patateslerin altindan ince duz kesip duzgunlestirin Uzerine salcali tuzlu ve yagli su karisimi dokup agzi kapali sekilde 500F300C firinda pisirin