iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
3 su bardağı haşlanmış pirinç
500 gr Yağsız hindi veya dana kıyması
1 kavanoz (500 gr) salça
1 kutu (300 gr) mısır konservesi suyu süzülmüş
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
18 adet undan veya mısır unundan yapılmış dürüm
HAZIRLANIŞI
Hindi veya dana kıymasını bir tavaya koyun ve orta ateşte kavurun Gerekirse yağını süzün Salça, pirinç ve mısırı karıştırın Kapağını kapatarak orta ateşte 15 dakika veya suyunu çekene kadar pişirin Hazırladığınız dürümlerin içine bu karışımdan 1 fincan kadar koyun Üzerine 1 yemek kaşığı peynir serpin Yuvarlayın ve servis yapm
3 su bardağı haşlanmış pirinç
500 gr Yağsız hindi veya dana kıyması
1 kavanoz (500 gr) salça
1 kutu (300 gr) mısır konservesi suyu süzülmüş
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
18 adet undan veya mısır unundan yapılmış dürüm
HAZIRLANIŞI
Hindi veya dana kıymasını bir tavaya koyun ve orta ateşte kavurun Gerekirse yağını süzün Salça, pirinç ve mısırı karıştırın Kapağını kapatarak orta ateşte 15 dakika veya suyunu çekene kadar pişirin Hazırladığınız dürümlerin içine bu karışımdan 1 fincan kadar koyun Üzerine 1 yemek kaşığı peynir serpin Yuvarlayın ve servis yapm