Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymet Abla ya Kalkan Eller !!!

Kıymet Abla ya Kalkan Eller !!!
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adam laakal 120 okka filan var; boyu da enine mutenasip Haber goruntulerinde tam fark edemedimse iki metre civarında bir şey Kadın ise ufacık; nereden anladındiyeceksiniz, şuradan: Eniuzunu bir kalıplı şahsiyet, kalabalığın icinde kadına tukururken, hedefi tutturmak icin yere doğru eğilip, sıdkı can ile avurd dolusu, Tuu! diyor

Nedir, necidir bilmiyorum; belki koruma, belki partili, belki sadece bir sempatizan; işte her kimse, o birkac saniyede olanca nefretini avurduna biriktirerek bir vucut ifrazı halinde 65 yaşında bir hanıma puskurttuğu an itibariyle bu adam, kuutdiye CHP tarihindeki yerini almış bulunmaktadır Bu yerin nasıl bir yer olduğunu tasvir etmiyorum; siz anlarsınız Ha, CHP tarihi deyince aklıma geldi; oğrendiğime gore CHP'nin 12 Eylul 1980 oncesine dair bilumum parti kayıtları, darbe patakutesi arasında, yine CHP'li olduğu bilinen bir kayyum tarafından imha edilmiş diyorlar; bu durumda CHP'nin kurum hafızası şunun şurasında 1520 senelik bir şeyden ibaret demektir Kayyum beyefendi herhalde, bu partinin iflah olacağı yok; bari evvelkileri imha edip, şuradan beyaz bir sahife acayımdiye duşunmuş olsa gerektir Fikir fena değil aslında, ama talihsizliğe bakınız ki, yeni CHP tarihinin ilk sayfalarından birine carşaflı kadına tukuren CHP'li personelin fotoğrafı kuutdiye yerleşmiş bulunuyor

Bu kuutlafı, aslında laf deryasında yuzdurulen peynir gemisinin, acı memleket realitelerine toslamasından oturu cıkan bir gumburtunun sesidir Televizyonlarımızda artık muziksiz haber sunuşu yapılmadığı icin bu sahneye fon muziği olarak hangi parcanın konulabileceğini de enzarı dikkatinize terk ediyorum

Lakin yine de bu tarihe katkıda bulunmadan gecmeyeceğim işte: fikri acizaneme gore bu sayfaya yaraşacak en isabetli muzik, merhum Hafız Sadeddin Kaynak'ın uşşak makamında bestelediği Ne yaptım, kendimi nasıl aldattım Elimle ruhumu ateşe attım Kırdım o ince kalbi, gonlumu ele sattımmısralarıyla başlayan şarkısıdır! CHP tarihindeki Kılıcdaroğlu goruntulerinin arkasına ise, Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalimeşarkısı iyi gidecektir fakat bu patakutede en nakavt edici yumrukları, Kıymet Hanım teyzemizin değil de, daha şimdiden il başkanlığı sandalyesi altından cekilmiş bulunan Sayın Gursel Tekin'in nahak yere aldığı anlaşılıyor; ona dahi Divriğili Nuri Ustunses'ten alınan, Yandım Allah yandım yatamıyorum Genclik elden gitti tutamıyorum Yarin bahcasında bir bulbul idim Alındı dillerim otemiyorumturkusu tavsiye olunabilir

Gelelim Kıymet Hanım ablamıza Az once Kıymet ablanın kiymetozgurcomadlı web sitesini şooyle bir ziyaret edince gordum ki Kıymet Hanım, CHP'liliği su goturmez, aydın, ilerici, cumhuriyetci bir Turk kadınıdır ve aktif siyasetle –belki de biraz fazlaca yakından alakadardır Vakıa Gursel Tekin, Kıymet Hanım'ın kocası tarafından kendilerine, Uc gun once AKP belediye başkanı ile goruştu ve secim ofisine gittişeklinde bir bilgi ulaştırıldığını soyluyorsa da iş coktaan bitmiş ve kuutefektiyle birlikte deklanşore basılarak fotoğraf ebedileşmiştir Kıymet Hanım, siyasete fazlaca meraklı kadim bir CHP'li olarak, velev ki kendi partisine provokasyon tertiplemiş olsa bile –dikkat, pıravakasyondeğil!, neticede ahali bu fotoğrafı şoyle yorumlayacaktır,

Tovbe tovbe, bunlar CHP'li carşaflılara bile bunu yaptıktan sonra oteki carşaflılara kim bilir neler yaparlar!

Bu onemli konuyu, Kıymet Hanım'ın sozleriyle bitirmek en iyisi: Ben konuşunca ilce yonetiminden Kasım Erdoğan beni tanıdı ve bana provokator muamelesi yaptılar Beni aralarına alıp vurdular Ben kimseden korkmam Onlardan da korkmuyorum ama cok uzuldum Sıcağı sıcağına hicbir yerim ağrımıyordu Ama şimdi her tarafım ağrıyor Onlar benim carşafımı nasıl acıp yırtarlar? Kendi eşlerine bunları yapıyorlar mı?

CHP'nin işi zor; cok zor!

04 Mart , Carşamba
zaman
ATuran ALKAN

858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt