Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kız arkadasım 2 dakikada herseyden sogudugunu söyledi lütfen destek edin

kız arkadasım 2 dakikada herseyden sogudugunu söyledi lütfen destek edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar herkese yardım ettım elimden geldigi kadar lütfen simdi siz takviye edin

sevgilimi yine dün cıkısından aldım ve gezdık yıne,sarılıyodu bana o arada dudagından öptüm ve ihtiyar biri gelip laf etti bize kız arkadasıma senın gıbı kıza yazıklar olsun cumlesini kullandıonun bozuldugunu farkettim ve ben bana edilen lafı umursamadım lakin onun ıcın cok uzuldumeve gittiginde azıcık konusduk ve birmüddet konusmayalım,aramam senı merak etme ıyı olurum,şeklinde yanıt aldım sonra ben de senı kaybetmekten korkuyorum yazdım daha sonra o da sansa ıhtıyacın yok ben senı sevıyorum dedi lakin bu sabahtan 15 saat evının onunde bekledim ve sonunda dısarı cıktı,yürüyodum yanına sessızce bi muddet konusmayalım,görüsmeyelim,aramayalım dedim ne anlıyosun bundan diye bi cevap verdi,bende birkac sey bildirmek istiyorum dedim,söyledikten daha sonra dun herseyden sogudum dedı bı anda,bu soguma olayı o adamın lafından sonradan oldu ne yapabilirim ona benı affetmesı ıcın ya da gerı donmesını saglamak için ne nesil mesaj atabilirim takviye edin lütfen onu kaybetmek istemiyorum

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt