Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşım az konuşuyor ve bunları dedi

Kız arkadaşım az konuşuyor ve bunları dedi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kızla whatsapp'da tanıştık ve 25 mart'tan beri arkadaşız Yaklaşık Olarak 5 Ay her tarafında her şeyi yapıyoruz oyunlarda sevgili olma falan filan dün konuşmaya çalıştım bana resimlerini ve videolarını atıyordu kıza diğer kızlardan bahsedince kıskanıyordu kızla randevulaşma hayalimiz vardı hatta yurtdışına beraber çıkıp eğlenecektik şu anda sevgilisi varmış sevgilin var mı? falan diye sordum vardedi Kız akrep burcu Ben boğa burcu beni engelledi whatsappdan, sevgiliside facebookdan engelledi

Ben
istersen whatsapp aç konuşalım samimi istersen bundan sonra birbirimizi tanımayalım

Kız
konuşmak istemiyorum

sonradan seni tanıyamadım falan dedim az çok konuştuk

Ben
Pişman oldum ben hatalarımı affet

Kız
Zamanı yok

sonra uzun uzun yazdım kız görmedi ve arkadaşıma benim için konuşmasını istedim psikolojisi bozukdedi ve özür dilediğini söyledi bana Bugünde;

Ben
Psikolojin düzelince istersen mesaj beygir çünkü sen özür diledin bende özür diledim yalnızca beni affetmeni istiyorum

Kız
Yazmasana artık kendi halime bırak beni

Ben
Bitmiş sen istediğin süre mesaj atarsın sen kendi halinle kal

dedim ve en son dediğimi okuyup cevap yazmadı arkadaşlar sizce kız beni affeder mi? ya da ileride tekrar mesaj yazar mı?

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt