Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız Arkadaşım Bana

Kız Arkadaşım Bana
0
304

Similar threads

arkadaşlar arkadaşım bana bu gece kız buldu olay şöle oldu adı özge voleybol oynadık arları filen sonradan ben eve gidiyom arkadaşım arkadan bağırdı dur dur filen dedi böle böle kız senden hoşlanmış ilgilenirmisn filen bende ilgilenirm dedims onra eve gitmedim kzı evine değin bırakdım tlfn no...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Bu devirde sigara içen, alkol içen, serserilik yapan kızı götürüyor Ben hiç birini kullanmam bundan dolayı mı en yakın kız arkadaşım bana artı yakın olmuyor ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
arkadaşlar çoğu kız sevdım fakat tümü redettı lakin nasıl kız tavlıycam kız arkadaşım olsun isitıyorum nasıl tavlıycam önerileri beklıyorum burada arkadaşlar arasında bana efendı yakışıklı derler
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar bi kızdan hoşlanıyorum, yakın arkadaşım da o kızı seviyor bi gün arkadaşım geldi bana ben bu kızdan hoşlanıyorum dedi ne dicegimi bilemedim sustum Şimdi arkadaşım bana herşeyini anlatıyor benden takviye istiyor kıza nasıl açılırım nasıl muhabbet kurarım falan diye ben de ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Konu yeri umarım doğrudurYanlışsa uygun yere taşımanızı isterim Kız arkadaşımla tartıştım (yanlış anlamayın sevgilim yok sadece dost) Bizim sıranın önünde oturuyor ve her ders muhabbet filan ederis işte Arkadaşım beni fazla kıskanıyor ne vakit iyi birşey yapsam anında tribe giriyorMesela geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt