iltasyazilim
FD Üye
6 aydir ciktigim bir kiz arkadasim var, onu cok seviyorum, yurtdisinda okuyor, bu yuzdende iliskimiz cok problemli gidiyordu gecen ay turkiyeye gelmeden once bana sacma sapan haraketler yapti telefonumu acmadi vs bende ayrildim cok kotuydum lakin hic yuzde vermedim, sonra geldiginde benle gorusmek istedigin soyledi, bende tamamlanmış dostca ayrilalim o yuzden gelicem vs dedim, emrindeki gorusunce gene birararya geldik, benimde onu cok siktigimi baski yaptigim vs soyledi, ltufen daha rolantide gidelim, bana fazla baski yapma ben senden baska kimseyle zaten beraber elde etmek aklimin ucundan bile gecmiyor dedi zaten o haraketleri benden ayrilman icin yapmistim fakat sen ayrilinca cok pisman oldum dedi
neyse, yeniden gitti, yaklasik 1 aydir orda, ve bu haftaya kadar her sey iyiyidi lakin 23 gundur gene eski haraketlerine dondu, mesajlarima 2 saat daha sonra yanıt veriyor falan, o gunlerki kadar sert bir durum değil apaçık fakat genede beni cok rahatsiz ediyor güya gene beni ondan ayrilmaya itmeye basladi gibi geliyor ama acikcasi eminde degilim
sizce ne yapayim? gene ben ayrildim bitti fln diyip isi bitirmek bir care degil kendimce, tıpkı onun yaptigi gibi davranip surundureyimmi? cunku ben bunu cekemeiycem lakin yine ayrilcam vs tehditleri gerçekleştirmek artik ucuz geliyor yardim lutfen!
neyse, yeniden gitti, yaklasik 1 aydir orda, ve bu haftaya kadar her sey iyiyidi lakin 23 gundur gene eski haraketlerine dondu, mesajlarima 2 saat daha sonra yanıt veriyor falan, o gunlerki kadar sert bir durum değil apaçık fakat genede beni cok rahatsiz ediyor güya gene beni ondan ayrilmaya itmeye basladi gibi geliyor ama acikcasi eminde degilim
sizce ne yapayim? gene ben ayrildim bitti fln diyip isi bitirmek bir care degil kendimce, tıpkı onun yaptigi gibi davranip surundureyimmi? cunku ben bunu cekemeiycem lakin yine ayrilcam vs tehditleri gerçekleştirmek artik ucuz geliyor yardim lutfen!