Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşım beraber edinmek istedi..

Kız arkadaşım beraber edinmek istedi..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,
ben 22 yaşında kız arkadaşımda 21,

Bir kızla çıkmaya başladımönceden tanışmışlığımız var uzunca bir aradan sonra tekrar internette bulduk birbirimiziBenden çok etkilendiğini söyledi ve çok heyecanlandığını söyledi çıkmaya başladık daha önce hiç böyle hissetmemiş her zaman pek dediuzaktayız birbirmizden 1 ay telefonda görüştük sonradan ben yanında gittim yüzyüze görüştük fazla samimiydik birbirimize aleyhinde beni fazla sevdiğini söylüyordu ve birincil kere böyle oldugunu söylüyorduyanında gittim yüzyüze 3görüştüğümüz gün benimle 3 jurnal tatile geldi1 ay telefonda sesimi duyup 3 kere görmeyle benimle 3 jurnal tatile geldi ve benzer yeri paylaştık 3 günbenimle uyumasından şüphelendim 1 ay ama geçmişti çünkü benle uyududaha sonra çıkmaya başlayalı 5 ay oldu tekrar tatile gittik bu sefer 7 gün beraber kaldıkve bana bu 7 gün içinde hazır olduğunu ve benim almak istediğini söylediben şaşırdım ve nezaketle konuşarak geri çeevirdimböyle bir şeye girişmedimdaha sonra şüphelerim arttı acaba daha önce yaşadımı diye kendisine kibarca sordum daha önce böyle bir şey yaşamadıgını ilk defa benimle yaşamak istediğini söyledibende geçmişini araştırdım daha önce bi çocukla çıktıgını ve onunda evine gittiğni öğrendim çocuğu buldum sordum diğer yollarla

Efendiler ben bu kızı çok sevdim önemli anlamda ama beraber olmadım lakin ben bu konuya çok dikkat ederim acaba öteki çocukla ne yaptı alışık oldugu içinmi bana 5 ayda beraber olmaya kalktı? bana kendini iyi birirsi gibi rolü m yaptı?daha önceden de bi çocukla çıkmış benden sakladı ben kendim öğrendim
kafam karıştı görüşlerinize ihtiyacım var hatalı birşey yapmak istemiyorum sizce? Görüşlerinizi merak ediyorum

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt