Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadasım ıcın msnde nıck yapıcam takviye edermıısnız

Kız arkadasım ıcın msnde nıck yapıcam takviye edermıısnız
0
116

Similar threads

Selamun Aleykum Önce 6aydır bi kızla çıkıyorum yasım 20 hıc dusunmedıgım bı kızdı kısaca anlatayım hıc o gozle bakmıyorduk ıkımızde msnde gecelerı sarkı falan atıyoduk adi arkadas gıbı takılıyoduk bı gun dısarı cıktımda trıp atmaya basladı bende ona attım muhabbetler uzadı suraya bak ya sevgılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Bnm Uzun zamandır sevdiğim 1 kız verdı epey uzun ve bu sne başında cıkmaya başladık bugune kadar 3 EylüL herşey ii gidioduyazın başında benı bıraktı diğer bi cocukla cıktı fakat zorlamayla arkadaşlarının ısrarıyla onla cıkarken bıle bana ss aşığm dıodu neyse geldi geçti 1 ay 1,5ay cok güzeldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
3,5 yıllık bir ilişkimi bir telefonda bitti daha 6 aylık asker oldugumda ve ben bu kızla 35 yıl aynı evi paylaştım ailemin butun fertlerini tanısdırdım annem kızı gibi severdi bende kız arakdasımın butun arkadasları ve ailesiyle tanışmışdım dusunun yani herkez 100 de 100 evlenır dıyolardı sırs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşımın sevgilisi hakkında; takviye eder mısınız kızlar :( merhaba kızlar ben hazal sevim bi kaç gün önce bir arkadaşım yanı erkek arkadaşım bana başından gecen bir olayı anlattı vede bana us ver dedı ama aklıma bişi gelmedi internette gezinirken bu siteyi buldum vede girdim sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt