Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız Arkadaşım İle benzer üniversiteyi kazandık sizce gitmelimiyim?

Kız Arkadaşım İle benzer üniversiteyi kazandık sizce gitmelimiyim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla benzer üniversiteyi kazandık lakin gitmek istemiyorum nedense fazla seviyorum kız arkadaşımı o gidicek lakin ben kararsızım acıkcası 2 yıllık bölümler ne yapmalıyım seviyorsam gitmelimiyim peşinden gitmessem kaybedermiyim onu

Similar threads

Kız arkadaşımı deliler gibi seviyorum Ama dün onu bir erkekle el ele gördüm ve fazla samimiydiler Kız arkadaşım geceleri benden başka biriyle telefonda konuşuyordu Ona sorduğumda arkadaşımla konuşuyorum diyordu Ara Sıra ise telefonu saatlerce kapalı kalıyordu Çok kötüyümDünden beri Mario...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Sa Bu yıl okula başladığımda bir kız gördümÖncedende tanıyordum lakin o beni tanımıyorduKızdan etkilenmiştimBir türlü söyleyemiyordumÖnce arkadaş olmak istiyodum fakat fırsat olmuyoduOkulda ve dershanede benzer sınıftayız fakat nedense kızla hiç sohbetim yoktuUzun zamandır tanıdığım çok yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Merhaba Arkadaşlar Ben kısaca olayı anlatayım Lise 1 ve Lise 2 ' den benzer okulda beraber olduqum birisi var aynı okul, aynı derslik fln sonra Lise 3 ' de bir vakit ara verdik lakin Lise Son da tekrar başladık ve mağlum lisenin de bitmesine az kaldı ve diplomaları alıp, Lys sınavını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba Arkadaşlar Benim çokta dinç olmayan bir ilişkim var Lakin kız arkadaşımı çok seviyorum ben ona aşığım lakin o hala seni sadece seviyorum diyor sana aşık değilim diyor Ben nasıl davranacağımı şaşırdım Bir Takım zamanlar mesaj atıyor seni seviyorum seni fazla özledim diye (2 aydır öbür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt