iltasyazilim
FD Üye
Daha yeni Olduğu için daha 3görüşmemiz okulunda buluştuk Imtihan tarihlerini falan elde etmek için uğradık okula Daha Sonra ordan çıkışta Bir cafeye gidip oturduk Pasta kola vs Falan yedik 4 kişiydik o süre ben Benim en yakın arkadaşım Kız arkadaşım ve onun en yakın arkadaşı fakat Ben hiç birşey konuşamıyorum Pek aptal aptal bakıyorum 2 kız kendileri konuşuyor Bizde o kadar bakıp gülüyoruz Sonra sevgilimin arkadaşı dedi siz niçin hiç konuşmuyorsunuz falan Hiç birşey diyemedik kaldık o kadar Herneyse sonradan çıktık cafeden kızları evine bırakmaya gidiyoruz Sevgilim Koluma girdi ilk adımı o attı Ama ben gene konuşamıyorum O anda aklıma hiç birşey gelmiyor Sevgilim soruyor nedne konuşmuyorsun konuş birşeyler de sorular sor içinden ne kazanç yorsa söyle Lakin Bende tık değil walla işim fazla zor Ne yapıcağımı bilemiyorum Lütfen Yardıma ihtiyacım war Diğer kızlarla fazla gizli konuşuyorum Fakat onunla konuşamıyorum Heycanlanmada öyle artı yok Sakinim hemde fazla sakin Konuşulcak konu bulamıyorum Daha 15 2 hafta falan oldu Birlikte olmamız Öyle konuşulcak konu yok Lütfen bi eL Atın Zor Durumda kalıyorum bi dahaki buluşmamız 1 hafta sonradan olucak