Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız Arkadaşım Kendi Kuzeniyle Sevgili Oldu!!!

Kız Arkadaşım Kendi Kuzeniyle Sevgili Oldu!!!
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Üniversite birini sınıftayken 2 kez öneri etmiştim kabul etmemişti benidaha sonra ikinci sınıfın birincil döneminde kurban bayramında pat diye sevgili olduk, konuşurken bana aniden aşkım dedi ve sevgili olduk mutluduk birincil zamanlar lakin sömestri tatilinde bana mesajla bir sırrımı vericem dedi lakin rüyamın bitmesini ve benden ayrılmandan fazla korkuyorum dediarkasında da ben 2 kere öneri ettiğimde bir erkek arkadaşının olduğunu ve onunla birlikte olup, bekaretini kaybettiğini, çok pişman olduğunu ve birincil bana söylediğini söyledi ilk kız arkadaşımdı, bekaret te anadolu insanı için kayda değer birşeydir(doğrusu önemi yokmuş anladım) biraz sorunlarımız oldu ama atlattık, çünkü çok aşıktık birbirimize
sömestri bitmeden okula gittim, sen de erken gel dedim ve 1 hafta okuduğum şehirdeki evimde kaldık bizde birlikte olduk ardından 11,5 ay sonradan seve seve benzer eve çıktık, zorlamadım asla, kendi istedi herşey güzel gidiyordu, taki kuzeninin bu şehirde jandarmalık sınavına gelmesine değin sınavdan bir gün önce geldi ve sevgilim sabahleyin çıktı, akşam döndü eve işlenmiş kuzenin lakin ben de özlüyorum seni diyordum ve kıskanıyordum da sonraki gün sınava giricekti ve yine sabahtan çıkıp akşam geldi geldiğinde ağız dalaşı ettik ve allah kahretsin oysa bir kadına yapılmıcak bişeyi yaptım, ona vurdum, kendime etken olamadım, sonra utandım fakat olmuş bitmiti ve onun içinde yer etmeye başlamıştı daha sonra kesintisiz bu kuzeni mesaj atmaya başladı, hatta kuzenlerimde konuşcam diye turkcell hat aldı ben şüphelenmeye başladım iyice ve ona sevgilin olduğunu söyle diye ısrar ettim, abilerimin kulağına giderse fena olur dedi(abileri erkek arkadaşının olmasını istememişler, biraz sıkıyorlardı sevgilimi) biz yeniden kavgalar etmeye başladık ben yine vurdum ona( yaz tatili geldi vedalaştık, benden terketmek istediğini söyledi, ayrıldıda sürekli kuzeninden bahsediyordu bir takım sağlık sorunlarım vardı fenalaştım ve hastaneye kaldırıldım, 2 gün baştan başa konuşamadık bunu öğrenince onu sevdiğimi ve bir kusur yaptığımı anladı ve bitmiş döndü bana, emrindeki benden ayroldığında adeta kuzeniyle sevgili edinmek üzereymiş neyse 3 derslik başladı tekrar herşey güzeldi ama kuzeni hala koskocoman bir sorundu, ayrı şeylerden ötürü tartştık kuzeninden tartıştık, ama akşam sarılarak uyuyorduk ve her zaman fazla mutluyduk, kavgalar dıştan ben şuan utanarak yazıyorum kusura bakmayın bir kez daha vurdum ona geçtiğimiz kurban bayramı için memleketine gitti, giderken biz yeniden harikaydık, sorun yoktu gitti ve iki gün daha sonra ayrıldı benden, yalvardım yakardım ve annemin üstüne yemin ettim bu hataya bir defa daha düşmücem diye, birincil defa yemin ediyordum ona, inanasım gelmiyor dedi

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt