Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadasım yeteri kdar ilqi göstermiyo... :'(

Kız arkadasım yeteri kdar ilqi göstermiyo... :'(
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bana her seferinde bni sevdqini sölüyo bni bırakma diyo Dsardanda bir çok teklif alıyorum Kızı seviyorum öpyorum sarılıorm her türlü fedakarlqı yapıyorm fakat yeteri kdar ilqi göstermio sizce Korkulcak bsey wrmı Napmam gerekli ? Tesekkürler

Similar threads

selamlar ben 7 aydır birini seviyorum sevdiğim kız eski nedenler yüzünden ve beni kaybetme korkusundan sevemiyor ve 1 sene daha bekleyeceğini söylüyor kendisi ile her gün konuşuruz şakalaşırız hayatımda benim gibi efendi birini görmediğini söyledi fakat gel geleli böylece duygusalki şeker gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
herkese meraba ben 17 yasımda anadolu lisesi sayısal bölümü okuyan bir erkek öğrenciyim henüz yeteri olgunluğa erişmemiş olsam da kendimi yaşıtlarımdan öbür görmekteyim açıklama yapmak istediğim şey ben 23 yaşındaki matematik öğretmenimle 3 aylık bi ilişki yaşadım ben herşeyi en her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
557
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Sedef Avcı biyografi sedef avci sedef avcı avcı kıvanç kasabalı nikah fotoları sedef avcı biyografi, biyografisi, kimdir, hayatı, özet olarak hayatı, dizileri, resimleri, hakkında veri, sevgilisi, aşkı, evliliği, boyu, kaç boyunda, filmleri, eşi, Ünlü manken ve oyuncu Sedef Avcı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt