Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşıma haksızlıkmı yapıyorum

Kız arkadaşıma haksızlıkmı yapıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim takriben tanıdığım 10 yıllık kız arkadaşım var ( arkadaşım yanlız sevgilim değil ) bu kızla biz 1 2 senedir cok samimi konuşuyoruz hani bana kardeşim kanka diyor beni aslında cok seviyor bana cok layık veriyor olayı anlatayım size bigün yeniden facede dolaşıyorum ben yeniden bişey yazdım ona bu sefer sevgilisi mesaj geldi sevgilisi dediğimde böylece değer vermez başına bela olan bi cocuk kurtulmak istiyor ondan ama kızı tehdit ediyor cocuk benden ayrılırsan abine herşeyi anlatırım diye lakin kız korkudan ayrılamıyor banada ayrılıp kurtulacam ondan dedi zamanla neyse olaya gireyim ben facebook dolaşıyorum ona tekrar slm yazdım daha sonra bana baktım noldu ben sevgilisiyim birader fln yazdı bende problem değil yazdım daha sonra başladı konuşmaya korkutma savuruyor bende delirdim bunu korkutma ettim kimsin sen fln fln diye neyse daha sonra o arada bizim kız girdi bana ne oldu ben cok hastayım ne dedi sana dedi bende o sinirle delirdim dalgamı geçiyorsun sen dedim benle sildim daha sonra yalvardı azıcık dinlemedim ast 2 3 gün geçti daha sonra bida istek attı bana kabul ettim hayırdır bişeymi diyeceksin fln diye sonradan yine yalvarmaya başladı bana benim bişeyden haberim değil dedi beni nasıl silersin ben bişey yapmadım ne olur benle konuş sen mesaj atmayınca facebook giresim gelmiyor işte ne olur öfken geçince benle konuş fln dedi ben tabi yeniden sildim bunu sinirden sonradan tabi baktım 3 4 gün sonradan baktım facebook kapatmış burda bizim bi mağazayada gecici olarak işe girmiş raslantı gittim ben onu orda gördüm bana pek bi baktıki içim acıdı cok kötü bi görünüm yaptı bana bozulmuştu dehşet bile ediyordur efendiler ben hemen napacağımı şaşırdım muavin olun lütfen

858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt