iltasyazilim
FD Üye
Merabalar arkadaşlar başlıkdada yazdığım gibi takriben 2 aydır bi kızla cıkıyorum fakat kesintisiz bi tripler içinde oluyorum en minicik olmadık yerlerde durduk yere trip atıyorum bu attığım tripler niçin olduğunuda bilmiyorum sahiden bende hastalık olduğunu düşünmeye başlıyorum bunu çevremdeki insanlarda söylüyor kızdan cok trip atıyorsun giriyorsun vs ve bu artık ilişkimize zarar vermeye başladı kız arkadaşım 23 kere ilişkimizi ayakta yakalamak için uğraştı fakat son zamanlarda bundan böyle ben bu ilişkiyi ayakta tutmaktan yoruldum doğrusu yoruldum dedi yani seni seviyorum ama yeter dedi bendende bi yere kadar dedi artık yani geçen amaçsız bi kıskançlığa girdim kız arkadaşım üniversite 1 okuyor lakin takıldığı ortamlarda 23 erkek var aynı ortamdan bunlarda mektep cıkışlarında grupca alt okey tavla cafelerde oturma vs vs yapıyorlar ve ben bu durumdan sahiden rahatsız oluyorum sorduğumda iyi cocuklar diyor tanısan seversin vs yani buna bile amaçsız bi trip içindeyim cuma günü sinemaya ve bowling gidecez dedi grupca ve ben cıldırdım açıkcası bölünme noktasına dek geldik bundan böyle napacağımı bilmiyorum kız arkadaşım bana güvenmiyormusun diyor lütfen güven dedi gezmeyi seven bi insanda eve gidip gününü oturarak öldüren bi insan degil napacağımı şaşırdım kaldım artık