Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız arkadaşımdan ayrıldım

Kız arkadaşımdan ayrıldım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum25 yıllık ilişkimiz var ve 1 hafta önce ayrıldıkSon zamanlarda aralıksız ağız dalaşı kavga vs oluyordu gittikçe yıpranmaya ve yavaş yavaş tükenmeye başladıkSonucunda ayrılık geldiSebebi ise başka tanımadığim erkeklerle arkadaş vasıtasıyla tanışıp dost oluyor samimi bir şekildeO kadar kızıp bağırmama rağmen sözümü dinlememeye başladıKonuşmanı istemiyorum dedim dinlemedi ayıp olurmuş kötü birşey konuşmuyorum gibi birşeyler söylediKendisine gelince bana kimseyle konuşturmaz sürekli engel koyar ama son tartışmamızda baya sövdüm sinirlendim küfür ettim bağırdım artık dayanamadım ve sonunda benim küfür hakaret etmem yüzünden ayrıldıBunu resmen koz olarak kullanıyor bana karşı anlamadım gitti ne yapmaya çalışıyorsa artık O çocuklar mesajlarını okudum ve çocuk resmen çok yavşıyor bunun farkındayımDaha öncede bu nesil olaylarla karşılaştımO çocuklarla ağız dalaşı ettim vurdum kırdım dayak yedim fakat defalarca beyhude bir türlü bu ilişkide emeğimin karşılığını alamıyorumTam iyiye gidicekken tekrar bir olay oluyor tartışıyoruzYaşlar 18 ve seneye üniye gidecemŞehir dışı farklı etraf vs diye sorun etmeye başladı ümitsizlendi bir kaç defa ayrılmakta istediBen daima çabaladım hatalı yapmadım ona aleyhinde aralıksız korudum kolladım oda aynı şekil karşılığını veriyordu ama son zamanlarda tuhaflaştı tamamen hür takılıyo kimse umrumda yok gibisindenOnun beni sevdiğinden adım gibi eminim ama niçin böyle yaptığına manâ veremiyorumŞuan ayrılmış durumdayız lütfen ne yapmam nasıl davranmam gerektiği hakkında birazcık data verin banaÇok teşekkür ederim

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt