Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız Arkadaşımdan AyrıLdımm Nasıl Unutabilirim yardımmm :(

Kız Arkadaşımdan AyrıLdımm Nasıl Unutabilirim yardımmm :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıktada belirttiğim gibi kız arkadasımla ayrıldım lakin hala seviyordum onu ve bi gün onu görmek için gittim bnm karsımda diğer biriyle kendinden 56 yaş büyük biriyle konusurken gördüm arkı yada akrabası fln deildi kesintisiz bana bakıp gülüyodu cocuklada konusurken yere bakıodu yüzü kızarıyodu onunlada olamayacağınıda biliyorum fakat bn artık istemiyorum onu nasıL unutabilirim kardeslerim muavin olun bana

Similar threads

1 sene önce kız arkadaşımdan ayrıldım cok uzun bi ilişki deildi 1520 günlük ama birbirimizi seviorduk ve annesi duymuş diede ayrılmıştık ve bn vakit icerisinde kesintisiz bununla barışmak icin cok uğrastım fakat kabul etmedi Bnde pozitif zorlamadım fakat ara sıra peşine düşüp takip ettim onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ben 9sınıf öğrencisiyim bzm okulda 10 sınıfa dışarı giden biri varben kızım buarada çocuk keş yani sigara içio18 eylül 2019 okulun 2günü bu çocuk bahçede tesbih sallıodubnde buna bakıodmbunun arkadaşı gördü onu dürttü oda bana baktıo gün bugündür bakışıorzbu arkadaşıyla 2 kere beni peşine düşüp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Arkadaşlar Ben Bi Kızı Seviyorum Bu Forumda Konum cok Neyse Mevzuya Geliyim Bitmiş Anlatayım 5 Aydır Huzursuzum Neyse Lise 1 e Gidiyorum Şu Anda Lise1 Mektep Yeni Açıldı Biz Tanıştık Falan Aradan 1 Ay Geçti Kızlarla Konustuk Muhabbet Ettik Bitane Kız var Adı xx Ben Bu Kızı Sevmiyordm Hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt