Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kız arkadaşımın ailevi sorunları

kız arkadaşımın ailevi sorunları
0
201

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar kız arkadaşımın ailevi sorunları ortaya çıktı daha doğrusu bu ara fazla arttı zaten vardı ben diğer bi şehirdeyim bu yarın sabahleyin yanına gidicem birazcık aydınlanmak ve moralini düzeltmek istiyorum ne yapabilirim önerisi olan varmı bizim memlekette yapılacak çok fazla şey değil nasıl bişey düşüne bilirim önerisi olan varmı

Similar threads

Arkadaşlar bugün otobüste liseden bi kız arkadaşımı gördüm yanına ondan bir yaş minik kardeşi vardı çok hoşlandım ama sonuçta arkadaşımın kardeşi zıt bişey söylerse ne derim? Sizce ne yapmalıyım? Dün gece arkadaşımla konuştum korktuğum tepkiyi vermedi lakin bildiğim kadarıyla kız kardeşimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
355
Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
merhaba arkadaşlar öncelikle forumda bunun gibi bir ask doktoru sayfası açmanız aslında güzel olmuş Verilen cevaplarda önemli olunması hosuma gitti Benim derdimede care bulmanız dileğimle arkadaşlar ben askeri okuldan ayrılıp 2 ay önce anadolu lisesine geçtim yaşım 16 9 sınıfa gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
6 ay önce bi kız tanıdım dershanede, bildiğin aşık oldumHani dersin ya aradığım kız, diğer taraftan biri olamaz dersin ya hani o kadar bişey benimkide Neyse birincil tanıştığımız zamanlarda bi sevgilisi vardı kızın o yüzden beklemeyi uygun gördüm, aralarını açıp ayrılmalarını bekledim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt