iltasyazilim
FD Üye
İçimi kemiren bu olayı size açıklama yapmak istiyorum Sizlerden destek istiyorum lütfen yardımınız gerekli içim hiç kuytu değil Kız arkadaşımla 15 yıllık bir birlikteliğimiz var Kız arkadaşım şuan lise son ben ise üniversite 1 de başka şehirde okuyorum Kız arkadaşım köyde oturuyor ailesi ve köy düşüncesinin baskısıyla birazcık böyle hani aile baskısı var söz söz olur korkusu var fakat bu onun söyledikleri tabi Ben ise daha hiç gitmedim köylerine neyse Bana diğer yerde üniversite okumak istediğini söyledi ilk ilk olarak kabul etmedim taviz bile vermedim Çünkü kız arkadaşım pek bir şey fakat sürekli rahat olma çabalarına girme çabasında ne biliyim defalarca böyle öteki insanlara özeniyor bu benim hoşuma gitmiyor zaten bu konuda azıcık da olsa başkalaşım yaptırabildim lakin hala benzer Kesintisiz davet peşinde koşuyor hayatı toz pembe görüyor Senin ünvne yakın yerler yazacam diyor bana fakat içim sıcacık yok biraz da övünmekgibi falan olmasın cçoğu kıza nazaran duru bi güzelliği var albenisi fazla yani ovmuyorum hatalı anlaşılmasın Elimden alırlar diye çok korkuyorum Ailesi fazla baskı yapmıyor zaten giyimi kuşamı çok sıradan hiçte böyle aile baskısı varmış gibi durmuyor Hal ve hareketleri böyle hala çocuksu sokakta nasıl yürüyüp konusacagini bilmiyor pek konuşmalar ve hareketler yapıyor oysa öteki erkeklerin hani dikkatini çekiyor ve uç böyle erkeklere imtiyaz verecek şekilde davranıyor Ailem sevgilimi tanıyor Ve aile olayında baya tamamen bir hanım efendi o ve annem çok seviyor sürekli her konuda onu savunuyor Bunları neden anlatıyorsun derseniz hemen bu başka şehire gitse bilirsiniz benden çok daha yakışıklı agzi laf yapan biriyle tanissa ancak illa fakat tanisacaktir Saf ve temiz olduğu için elimden alacaklar diye cçok korkuyorum bakın fazla fakat fazla seviyor beni lakin işte değişir diye ve elimden gider diye çok korkuyorum ne olur yardım edin us verin Hepinize şimdiden fazla teşekkür ederim