Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kız arkadaşımın önünde dayak yedim bi fikir verin

kız arkadaşımın önünde dayak yedim bi fikir verin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var 2 yıldır çıkıyoruz sözlendik falan neyse bunların sınıftan bi o cocuk benım kızın kafasına yanlıslıklamı bilerekmi bilmiyorum top atıyo benım kız hastanelık oluyo bayılyo ben çıldırmıyım diye benim kız bana söylmyo benim kızın arkadaşı söylüyo sonradan ben benim kızı arıyom cocugu ver dedim verdı cocuga sordum napıyon len dedım sen cocuk dırek kufur etmeye basladı bekle geliyom dedim bi arkadş aldım yanıma atladık taksiye gittik okulun oraya bunlar cıktı falan okulun önnde poolis var diye arkada bulustuk ben yalnızca cocukla cözcektim derdimi 25 30 kişi bi çullandı üstüme benm kız benı cekmeye calısıyo falan sonradan polis gelince herkez dağıldı atladık taksiye kactık ben yediremedim kendime sonradan benm kızın annesini falan cagırdılar okula benım kızın annesi de beni aradı durum böyle kapandı gibi bişey oldu ben intikam alıcaktım lakin suan bişey yapsam benim kızı okuldan atarlar diye okuln kapancagı günü bekliyorum bu cocuklar fazla ürkek kalabalıktayken atar yapabilen cocuklar ben tekrar gidip haklarından gelcektım fakat bunlar benım gelıcegımı duyunca hemen hocalara gidip sölemişler korkudan falan filan işte ayın 8inde okul kapanıyo nasıl bişey yapayım bi düşünce nezamandır sabredıyom biri sağlam bi düşünce vermezse cok sağlam bi şekilde oraya gidip o cocukları linç edicem nasıl bi intikam alayımkız arkadşımın göznn önnde bunlar yaşandı aklıma geldikçe deliriyom bide hala dalga geçiyolarms sınıfta benm için havlayan köpek ısırmaz diye falan bizim bi dağ evimiz var kacırıp orayamı götüreyim napayım

858,505Konular
982,796Mesajlar
30,601Kullanıcılar
Poyraz_tuncSon üye
Üst Alt