Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşımla ayrıldık...

Kız arkadaşımla ayrıldık...
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
6 aylık ilişkimiz vardı3 ayı bilrikte bu 3 ay farklı geçti Yalnızca telefondan konuştuk işte bütün buluşacaktık Bana başka ile gideceğini söyledi İşte çok dar bir şekilde söyledi en azından insan birazcık uygun dille anlatırdı filan diye konuştuk Sonra dobra dobra dedim sen hayatını yaşıyorsun ben yalnızca hayal kuruyorum hayatımı zehir edemem daha pozitif dedim O da hayatını zehir ediyorsam keşke barışmasaydık dedi (önceden çok ayrılıp barıştık ) bitmiş seni üzüyorsam hayatında duramam dedim sonradan işte fazla gitmek istiyorsan git dedi(bu lafta yıkıldım 10 dakika hiçbir şey demedim ) son vedalarımı ettim her yerden sildim engelledim

Kaldıramadım o lafı Bugüne dek hiç pek bir söz dememişti bana

Bunu yargı edecek ne yaptım? Bana gelecek düşündüğünü söylerdi hayallerimizden bahsederdi niye yaptı bunu?

Sahiden bir şey oldu ve o saatten daha sonra kesintisiz ayrılıp barıştıO şey de onun değişmesiydi apaçık bir şey yokken değiştiŞuan ne mi oluyor ?Gayet mutlu önceden böyle değildi aslında anlamıyorum

Hemen Şimdi liseye gidiyorum belirteyim

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt