iltasyazilim
FD Üye
6 aylık ilişkimiz vardı3 ayı bilrikte bu 3 ay farklı geçti Yalnızca telefondan konuştuk işte bütün buluşacaktık Bana başka ile gideceğini söyledi İşte çok dar bir şekilde söyledi en azından insan birazcık uygun dille anlatırdı filan diye konuştuk Sonra dobra dobra dedim sen hayatını yaşıyorsun ben yalnızca hayal kuruyorum hayatımı zehir edemem daha pozitif dedim O da hayatını zehir ediyorsam keşke barışmasaydık dedi (önceden çok ayrılıp barıştık ) bitmiş seni üzüyorsam hayatında duramam dedim sonradan işte fazla gitmek istiyorsan git dedi(bu lafta yıkıldım 10 dakika hiçbir şey demedim ) son vedalarımı ettim her yerden sildim engelledim
Kaldıramadım o lafı Bugüne dek hiç pek bir söz dememişti bana
Bunu yargı edecek ne yaptım? Bana gelecek düşündüğünü söylerdi hayallerimizden bahsederdi niye yaptı bunu?
Sahiden bir şey oldu ve o saatten daha sonra kesintisiz ayrılıp barıştıO şey de onun değişmesiydi apaçık bir şey yokken değiştiŞuan ne mi oluyor ?Gayet mutlu önceden böyle değildi aslında anlamıyorum
Hemen Şimdi liseye gidiyorum belirteyim
Kaldıramadım o lafı Bugüne dek hiç pek bir söz dememişti bana
Bunu yargı edecek ne yaptım? Bana gelecek düşündüğünü söylerdi hayallerimizden bahsederdi niye yaptı bunu?
Sahiden bir şey oldu ve o saatten daha sonra kesintisiz ayrılıp barıştıO şey de onun değişmesiydi apaçık bir şey yokken değiştiŞuan ne mi oluyor ?Gayet mutlu önceden böyle değildi aslında anlamıyorum
Hemen Şimdi liseye gidiyorum belirteyim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.