Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşımla inancım yüzünden tartışıyoruz.

Kız arkadaşımla inancım yüzünden tartışıyoruz.

Similar threads

arkadaşlar merhabaaşık olduğum ve takriben 67 aydır gerisinde koştuğum bir kız varkıza açıldım lakin kız kesintisiz kanka'' olarak kalalımdedi fakat gerçekten de iyi arkadaş olduk ve çılgın gibi aşıktım onasonrasında yaz ayında ben sana aşığım senle konuştukça daha kötü oluyorum dedim bi vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar kız arkadaşımla 1senemiz elde etmek üzere fakat ben Üniversite yüzünden başka şehirdeyim Fiziki durum çok iyi olmadığı için kendisinin yanında gidemeyecem Peki uzakta olduğumuzdan ötürü ne gibi bir sürprizler yapabilirim bana zihin verir misiniz? Hepinize teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kız arkadaşımla buluşucam onunla birincil buluşmam olacak daha önce diğer kızlarla buluştuğum için fazla pozitif coşku falan yokta maddesel açıdan ben size bir şey soracaktım 100 lira param var 20si yola falan gider oralarda baya bi fiyatı yüksek 80 liraya ne yapabilirim tavsiyeleriniz gerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
arkadaşlar 2 yılı aşkın bir beraberliğim var kız arkadaşımla son 2 aydır kesintisiz incik boncuk sudan sebeplerden tartışıyoruz konu uzadıkça zıt şeyler söylüyorum bu sefer kırılıyo şuan bana aleyhinde konuşmaları soğuk büyütülmicek muhabbetleri büyütüyo gönlünü her tarafta kazanmam gerekiyo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar sevdiğim kız bana yalan söyledi olay şöyle; Kız arkadaşımla benim birtane müşterek erkek arkadaşımız var sınıftan, lakin ben o çocuğu hiç sevmiyorum, o çocuk konusu açıldığında herzaman tartışıyoruz Bigün kızarkadaşım ona ders notlarını vermiş okulda defterini ve bunu bana bikaç gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt