Kiz arkadasin değil mu muhabbeti kiz arkadasin değil mu? cumaya gitti, gelecek *kiz arkadasin değil mu? yok muderken bir alay mi sezdim yoksa bana mi oyle geldi? yok canim ne munasebet! yikil karsimdan! emredersin abi! *kız arkadaşın yok mu? olsa işyeri senin * kız arkadaşın yok mu ne para, ne otomobil, ne de manita cokta skimde bu dunya alem duysun boyle aski bu alemde kral carsi * kız arkadasın yok mu? dur bakalım bi dk karyolanın altında bi tane olucak *kız arkadaşın yok mu? yok *kader utansin stili manzara olm olmaz bağlı bak bunca kitap var burda fakat sen adam olmamışsınbirde zeki geçinirsin , akamadın ortamlara zamanında , asosyallik çukurunda define arıyosun , bitmişsin sen bana boyle seylerle gelmeyin * kiz arkadasin değil mu? erkek adamin erkek arkadasi olur *kiz arkadasin değil mu? yok yaf ne isim olur?!?! nie böylece diyorsun abi,ask guzel seydir yok olm,bana zıt öle seyleristesem bulurum ama isim olmaz * kız arkadaşın var mı senin? olamıyor kadınlarla dost olduğunda sana aşık oluyorlar, sen de kaptırırsan kendini aşka, o süre dostluk yok deyip, yeni arkadaşlar aramaya gidiyorlar * kız arkadaşın değil mu len? çok afedersiniz lakin pvenk misiniz acaba? * kiz arkadasin değil mu? hayirdir aslican bana mi yaziyosun? yok cnm sadece sordum yeme beni benim de gozum var sende ay bi an cok korkuttun mithatcan seni seviyorum *(ekonomist) kız arkadaşın yok mu? farzedelim oysa var *(kankigiller) kız arkadaşın yok mu senin? vaaar, deeerrmiişiim ben de yeeerrrmiişiiimm *(kılıbık) kız arkadaşın değil mu senin? değil, karım kızıyo *+kız arkadaşın değil mu senin ya? e var da noldu ancak şu anda? +ya hani diyorum dost arkadaşın pvengidir derler, o bakımdan bi sktir git *kiz arkadasin değil mu? peki ya senin! abi sana sordum ben ! tamamlanmış bende sana sordum! fakat once ben sordum! olsun bende sordum! cilalı hazır sustum! * kız arkadaşın var mı ? var lakin vermem * vardi belediye zehirledi neden hatirlattiniz simdi? *kız arkada$ın değil mu? değil nasıl yani senin gibi birinin bana asılıyor musun? değil canım nerden çıkardın erkek arkadasın var mı? yok *kız arkadaşın değil mu? sevgilim yok fakat umudum var, *ya senin kiz arkadaslarin yok mu tanistirsana yok kardesimolanlarla da o tur baglantilarim mevcut degilyedirtmem elaleme hatunlari nie değil lan? yok ulan yok iste pekmezcom