Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşın yok mu???

Kız arkadaşın yok mu???
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kız arkadaşın yok mu??? Kız arkadaşın yok mu? Cumaya gitti, gelecek kız arkadaşın yok mu? yok mu derken bir alay mı sezdim yahut bana mı o kadar geldi? değil canım ne munasebet! yıkıl karşımdan! emredersin abi! kız arkadaşın değil mu? olsa dükkan senin kız arkadaşın değil mu? dur bakalım bi dk karyolanın aşağı bi tane olucak kız arkadaşın yok mu? erkek adamın erkek arkadaşı olur kız arkadaşın var mı senin? olamıyor kadınlarla arkadaş oldu unda sana aşık oluyorlar, sen de kaptırırsan kendini aşka, o zaman arkadaşlık değil deyip, yeni arkadaşlar aramaya gidiyorlar (kılıbık) kız arkadaşın değil mu senin? yok, karım kızıyo kiz arkadasin değil mu? peki ya senin! abi sana sordum ben ! işlenmiş bende sana sordum! ama once ben sordum! olsun bende sordum! hazır tamamlanmış sustum! Kız arkadaşın var mı Nurten ? Erkek olanı soracaktın galiba baba ?? Yakaladım aramak bi erkek arkadaşın var !  

858,497Konular
982,119Mesajlar
30,078Kullanıcılar
zegendSon üye
Üst Alt