Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız Arkadaşını Tüfekle Yaraladı: 'Cep Telefonu Elinden Düşmüyor, Beni Aldattığını Düşünüyordum'

Kız Arkadaşını Tüfekle Yaraladı: 'Cep Telefonu Elinden Düşmüyor, Beni Aldattığını Düşünüyordum'
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-a0e5756051bf14b7d33c38cf2c99c8aee2c347db.jpg

Bursa’da bir kişi, telefonla çok oynadığını sav ettiği sevgilisini, pompalı tüfekle yaraladı. Saldırgan, kendini "Cep telefonu elinden düşmüyor. Beni aldattığını düşünüyordum" sözleriyle savundu.

Olay, Bursa merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran Şenol Y., cep telefonuyla çok vakit geçirdiğini tez ettiği sevgilisi Songül Ü. ile tartışmaya başladı. Kelamlı tartışmanın büyümesiyle Şenol Y., yatak odasında bulunan pompalı tüfekle, Songül Ü.’ye ateş açarak bacağından ve karnından yaraladı.

"Tepki gösterdim, telefonu yeniden bırakmadı"

Olay yerine gelen sıhhat takımları, yaralı Songül Ü.’yü Bursa Kent Hastanesi’ne kaldırdı. Kuşkulu Şenol Y., olayda kullandığı pompalı tüfek ile birlikte polis takımlarına teslim oldu.

Tabiri alınmak üzere emniyete götürülen Şenol Y., verdiği sözünde, "Yaklaşık 1 aydır konutta olduğumuz esnada, cep telefonu elinden düşmüyor. Beni aldattığını düşünüyordum. Reaksiyon gösterdim, telefonu yeniden bırakmadı. Hengame etmeye başladık, daha çok şüphelenince ateş ettim" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt