Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız arkadaşınız bunu yapsa sahiden seviormudur ?

Kız arkadaşınız bunu yapsa sahiden seviormudur ?

Similar threads

ya başta derdime müşterek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum hepsinize defalarca benim 6 aylık bir ilişkim vardı ve 1 ay önce bitti çok şey yaşamıştık çok seviyordum neler yasamamıstık ama ailem çok seviyordu o kızı ve şu an bitti başkasıyla beraberim onun ile de bu ayın 7 sinden beri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar ben bi kıza ilk kere aşık oldum fiilen çok seviodum 4 ay çıktıkGerçekten mutluyduk ama kız terketmek istedi bigün ve ayrıldık nedenide bundan böyle seni sevmiorum dedi ve bitti fakat ihanet ettiğini biliorum yani birisinden hoşlanmış fakat çocukla çıkmamışlar ben bunu sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar bi kızdan hoşlanıyorum, yakın arkadaşım da o kızı seviyor bi gün arkadaşım geldi bana ben bu kızdan hoşlanıyorum dedi ne dicegimi bilemedim sustum Şimdi arkadaşım bana herşeyini anlatıyor benden takviye istiyor kıza nasıl açılırım nasıl muhabbet kurarım falan diye ben de ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Acıklı felan degilim takmıyorumda pek yalnızca paylaşmak istedim Bu sayfada yeri geldi okuduklarımdan geçmişte yaşadıklarıma benzer şeylerde çıktı herkezin çıkıyordur Bende paylaşim hiç olmazsa dedim birincil defa başıma geldi böle bir şey çünkü ) 20 yaşındayım Üniversite 1derslik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
biz kız arkadaşımla yaklaşık 1 ay 1 haftadır gayet güzel problemsiz çıkıyoruz ara sıra ufak sorunlar çıksada hallediyoruz aramızda hemen bende öyle bi problem yok sahiden ama kız duygularını yüzyüzeyken öyle ifade edemiyor ya da diyelim özel bişi anlatcak elleri falan baya bi terliyo benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt