Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ßeyler 2 haftadır beraberiz bu gün bana elini uzat dedi bir şey vercek sandım oysaki sıkıca tuttu elimi ve hiç bir zaman vazgeçme dedi fiilen seviyor değilmi
ya başta derdime müşterek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum hepsinize defalarca benim 6 aylık bir ilişkim vardı ve 1 ay önce bitti çok şey yaşamıştık çok seviyordum neler yasamamıstık ama ailem çok seviyordu o kızı ve şu an bitti başkasıyla beraberim onun ile de bu ayın 7 sinden beri...
Arkadaşlar ben bi kıza ilk kere aşık oldum fiilen çok seviodum 4 ay çıktıkGerçekten mutluyduk ama kız terketmek istedi bigün ve ayrıldık nedenide bundan böyle seni sevmiorum dedi ve bitti fakat ihanet ettiğini biliorum yani birisinden hoşlanmış fakat çocukla çıkmamışlar ben bunu sonradan...
Arkadaşlar bi kızdan hoşlanıyorum, yakın arkadaşım da o kızı seviyor
bi gün arkadaşım geldi bana ben bu kızdan hoşlanıyorum dedi ne dicegimi bilemedim sustum
Şimdi arkadaşım bana herşeyini anlatıyor benden takviye istiyor kıza nasıl açılırım nasıl muhabbet kurarım falan diye ben de ne...
Acıklı felan degilim takmıyorumda pek yalnızca paylaşmak istedim Bu sayfada yeri geldi okuduklarımdan geçmişte yaşadıklarıma benzer şeylerde çıktı herkezin çıkıyordur
Bende paylaşim hiç olmazsa dedim birincil defa başıma geldi böle bir şey çünkü ) 20 yaşındayım Üniversite 1derslik...
biz kız arkadaşımla yaklaşık 1 ay 1 haftadır gayet güzel problemsiz çıkıyoruz ara sıra ufak sorunlar çıksada hallediyoruz aramızda hemen bende öyle bi problem yok sahiden ama kız duygularını yüzyüzeyken öyle ifade edemiyor ya da diyelim özel bişi anlatcak elleri falan baya bi terliyo benle...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.