Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız arkadaşınızdan nasıl ayrılırsınız?

Kız arkadaşınızdan nasıl ayrılırsınız?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim kız arkadaşıma olan ilgim bi anda sönükleşti, ilk zamanlar onu fazla seviyordum lakin 5 kere ayrılıp barıştık şimdide o bana daha yakın bense ondan uzaklaşmaya çalışır gibiyim, onu kırmadan nasıl ayrılabilirim?

Similar threads

Arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var kız arkadaşım beni fazla seviyorFarklı üniversiteleri kazandık zaten ona karşısında eriyen duygularım bundan böyle son buldu kısacası bundan böyle sevmiyorumAyrılmak istiyorum lakin söyleyemiyorum sonuçta geçirdiğimiz koca bi 4 yıl var bu yüzden ona aleyhinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz Ben onu seviyorum, onunda beni sevdiğini biliyorum lakin biz ne buluşuyoruz nede birbirimizi görüyoruz Mektep açıldıgı süre görebiliyoruz sadece O yüzden bizimkinin bi alışkanlık oldugu farkettim besbelli ask diye bisey kalmadıgı düsünüyorum sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba arklar ben aranızda yeniyim sizlere sorunumu paylaşmak istiyorum Acilen nasıl başlasam bilmiyorum lise3 e gidiyorum , size garip gelicek fakat ilkokul 2 den (!) beri bi kızı seviyordum adı g olsun bu bizimle aynı sınıftaydı 8sınıfa dekAma ben taa ki bu sene mayısa değin onu seviyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
iyi günler arkadaşlar okulda ast sınıfta bir kız var ve sürekli bana bakıyor bir keresinde baya bi yakın mesafeden gözle baya baktı fln bende ne var anlamında başımı salladım gülerek gitti bugünde arkadan bana omuz attı özür dilerim dedi sonra arkasına döndü gülücük attı fln yemekhanede önümdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
mrb arkadaşlar bi çocuktan hoşlanıyorum oda benden bunu arkadaşıma söylemiş fakat biz 5 ay baştan başa bakıştıkondan sonra oysa arkadaşıma söyleyebildi o 32 yaşında bense 23bi yer işletiyo oraya gitmemle başladıherşey bana her zaman kaçamak bakışlar utangaç konuşmalar falangeçende arkadaşıma şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt