Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kız Arkadaşlar Nasıl Edinirim

Kız Arkadaşlar Nasıl Edinirim
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba başlıkta da belirtiğim gibi nasıl edinirim yani acilen sanaldan mesaj atsam ayy bu benimi seviyor havasına girerler diye çekiniyorum harbi sıkıldım daima erkeklerleyim kızla konuşsam yakın arkadaşım trip atıyor ya şuan erkek erkek erkek bıktım asistan olun nasıl kız arkadaşlar edinicem abazalık yönünden de demiyorum yani bir nevi dost gibi bakıyorum benden tipsiz adamın yanına 10 tane kız var parası falan da değil yani takviye edin yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Selamlama arkadaşlar herkesin sahip olduğu dertten bir de bende var dershanede bir kız var emrindeki sınıfta, kızdan çok hoşlandım fakat bir turlu nasıl açılacağımı bulamadım kızla daha hiç konuşmadık yani aynı dershane olmamıza karşın tanımıyorum diyebilirm ara sıra gozlerine bakıyorum bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar konuyu 2006 yılında açmıştım Yani 3 sene önce Açıklama yapmadan önce konuya verilmiş olan bütün cevapları tek tek okuyup tarihlerine bakarak yeni açıklama eklerseniz sevinirim RedArkadaşlar bi kızla 2 aydır cıkıyoruz Zamanın da cok sewiyordum o da benı cok seviyodu fakat erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Hürriyet'ten Fatih Çekirge bugünkü köşesinde kendisini "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sağ kolu” olarak tanıtan bir sahtekarın yaptıklarına yer verdi. İşte o yazı: ... V. adlı genç kız kendisinden ayrılmak isteyince, kamuya açık toplantılarda Süleyman Soylu, Hulusi Akar’la...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt