Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız bakıyor hoşlanıyormu yoksa bosmu ?

Kız bakıyor hoşlanıyormu yoksa bosmu ?
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar 10 sınıfa gidiyorum simdiye kadar kimseyle cıkmadım ve kızlarla 2 muhabbetim bile değil 9 larda yazın nerdese her sabahtan gordugum bi kız var
yeni geldi yani Kız populer filan deil duzgun gorunumu var cokta guzel deil hatta benden baska bakan varmı onu bile bilmiyom neyse
simdi ben kızı tanımak ve daha yakından tanımak istiyorum daha sonra kafama gorese öneri ederim diye dusunuyomda kızlar hakkında hic bisey bilmiyom tanısmak bile bide kızın cıktıgı varmı yokmu onuda bilmiyom takviye ederseniz memnun olucam
Kız baya bakıyo yani az deil bi ara goren 5 takvim asık sancak dedim kendi kendime