iltasyazilim
FD Üye
Efendiler sorunum acılamamaktı bırılerıne dedım asıgım dedım kımseye deme dedım cocugu demıs bırılerıne daha sonra hemen yayıldı kızın arkılerıne ordanda kıza gıttı kız ogrendı bana dık dık bakıyor korkutuyor benı lakin bana davranısları sankı cıkıyor musuz gıbıydı ne bıleyım halımı hatrımı sormalar gunaydın demeler bana yakınlasmaya calısması benle ugrasıp yakınlasmaya calısması bende acılcaktım o gun kızın duydugunu ogrenınce ısler bı an durdu gıbı oldu sonra kızla msnde konustum ben senı arkadas oalrak goruyordum dedı dedım kı bırılerınden hoslanıyor musun cıkıyor musun dedım hayır dedı valla cıkmıyorum dedı fakat kulagıma kızın bırılerıyle cıktıgı gelıyor sonra msn de dedı kı kustun mu dedı evet dedım ozur dılerım dedı bende senın sucun deıl dedım bunları 1 gun sonradan msnde konustuk ogrendıgınden 1 gun sonradan fakat bana bakmaya calısıyordu caktırmadan hatta bazen ben bakmadıgımda o bana bakıyordu ılgılenıyordu benle oyle dedıgınde cok sasırdım kız ara sıra gulumsuyor bana lakin ne yapmaya calısıyor anlayamadım acılmamı mı ıstıyor benım ? kız benı gordugunde ara sıra gulumsuyor ara sıra gozlerıme bakıyor 5 sn kadar o benım ben onunkıne bakıyoruz