Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız bana küstü

Kız bana küstü
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 2 gün önce numarasını istedim felan bende verdim numaramı kıza kaydetinmi diye sordum hayır üşeniyom dedi bende üstledim acilen kaydet diye sahiden kız mükemmel bir kız sonradan olay büyüdü sen bana güvenmiyormusun dedi daha sonra küstü işte bir sürü şey yazıyorum cvp vermior ara sıra bazende konuşmak istemiyorm diyor beni afedecekmisin diyorum bilmiyorum diyor sahiden ağladım ne yapmam lüzumlu bana sen benim damarıma bastın felan dedi kızla barışmak için ne yapmalıyım soruyorm bilmiyorum diyor takviye edin lütfen

Similar threads

Merhaba Ben 15 yasındayım bizim sınıfta bi kız varArtık rüyalarıma giriyor ona çıkma teklıfı edıcem lakin korkuyorum ya beni sevmıyorsa diye Simdi Sınıftayken yaptıgım espirilere gülüyor bişey söyledimmi kafasını çevirip bana bakıyorBirbirimizle şakası tartışıyoruzBi arkaşımla konuşurken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar nerden başlayacağımı bilemiyorum Lise 3 e gidiyorum ve o yıl sınıfımıza yeni bi kız gelmişti Okulun açıldığı birincil günler kız hiç dikkatimi çekmemişti Kızla benzer sınıftayız tek başına oturuyordu sırada bende kıza yanında oturabilirmiyim dedim Kız kabul etti zaten tek başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merabalar arkadaşlar başlıkdada yazdığım gibi takriben 2 aydır bi kızla cıkıyorum fakat kesintisiz bi tripler içinde oluyorum en minicik olmadık yerlerde durduk yere trip atıyorum bu attığım tripler niçin olduğunuda bilmiyorum sahiden bende hastalık olduğunu düşünmeye başlıyorum bunu çevremdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Arkadaşlar ben takriben 15 aydır bir kızla çıkıyorum geçenlerde ilk önce buluşmaya fırsatımız oldu buluştuk birincil ilk önce yabancı gibiydik daha sonra bir sokakta onunla öpüşmüştüm ondan daha sonra fazla rahattık el ele omuz omuza gezer olduk ondan sonradan bunu eve bıraktım bende eve gittim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
sa arkadaslar olay su benden 4 ağlama kücük biri var iste bunlar 5 kız felan takılıyo tümü bana abi diyo ve bana cok yakın olan bir kızda abi diyor ya bana böylece yakın davranıyo ancak diyorum oysa keski öle kardesim olsa ama arkadasım dıyoki bu kız senden hoslanıyo bakıslardan belirlenmiş nese...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,497Konular
981,586Mesajlar
29,694Kullanıcılar
CarlotdmSon üye
Üst Alt