Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kız benden bi yaş büyük!!!

0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

arkadaşlar kız benden büyük bu sizce bi sorun oluşturur mu???
aynıd dershanedeyz bn lise son o ise mezun

bide bikaç küçüktefek taktik fln verirseniz sevinirim

kızla daha tanışmadım
öyle biraz bakışma faslı oldu böylece

Similar threads

Lise 1 öğrencisiyim Bir kız arkadaşım var hemen kankayız aramız ve ben ondan hoşlanıyorum Geçen gün yola bu arada durup dururken Sen kendini çok minik görüyosun doğrusu sen çok yakışıklı bir çocuksun üstelik birçok kişi beraber gezdiğimiz için bizi sevgili sanıyo dedi Ben milletin ne dediğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
arkadaşlar ben izmirde oturuyorum ankaraya misafirliğe geldim burda bi kız benden hoşlandı bağlı bende kız telefonumu istedi fln öbür gün buluştuk kızla konuştu kız normalde olgun gözküyodu öylede zaten ama yaşı benden ufak çıktı ama onun için bu sorun değilmiş benim içinde yok fiilen ma ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Selamlama arkadaşlar konuya gireyim hemen bi kız war hergün benzer otobüse biniyoruz we her bindiğinde ben en arkada oturuyorum we bana bakıyor göz göze geliyoruz yalnız o benden daha sonra iniyor o yüzden nerde indiğini bilmiyorum fakat kızdan hoşlandım onunla tanışmak istiyorum ama hem nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
slm arkadaşlar ben lise son öğrencisiyim pek kızlarla öyle arası olmayan fakat yakışıklı sayılırım ouklda fln bak o geliyo tarzı bunu kendimi methetmek için demiyorum fakat zaten 2 kızla çıktım son ilişkm 6 ay sürdü uzun bi ilişkiydi önemli düşndüğümdü lakin benden ayrıldı nenden blmyrm ayrılalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
dersahende bi kız var 18 yaşında bende 19 yaşındayım bu kız hayatı her tarafında kimseyle çıkmamış utangaç lakin fazla hoş bir kız bu kızla dersahede benzer sınıftydık ilk zamanlar hoşlanmaya başladım ama muhabbet değil sonra kızı sevmeye başladım fakat kıla muhabbet yok kız kimseylede muhabbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt